INFORMACIÓ SOBRE EL COMITÈ INTERCENTRES AMB EL DEPARTAMENT del 19 de maig del 2021

 

INFORMACIÓ SOBRE EL COMITÈ INTERCENTRES AMB EL DEPARTAMENT del 19 de maig del 2021

 

  • Procés selectiu de la categoria de tècnic/a especialista en educació infantil (TEEI). 

El Departament ens informa que aviat publicarà el llistat definitiu de persones admeses, on constarà la data, hora i lloc de les proves. Transcorreran entre 30 i 50 dies des de la publicació del llistat definitiu i la prova, que es realitzarà en període no lectiu. Únicament resten a l'espera de l'aprovació del PROCICAT quant als espais on es realitzaran per fer la publicació del llistat definitiu.
Hem reiterat la nostra queixa al redactat de les preguntes del supòsit pràctic i continuarem vetllant per l'estabilització de totes les companyes que no les superin.

 

  • Consolidació places COVID.  

El Departament manifesta que no pot convertir les places de reforç covid en estructurals, ja que en aquests moments ens trobem amb uns pressupostos prorrogats. 
Manifesten que estan treballant per tal que a 1 de setembre puguin mantenir-les amb un nou programa amb les mateixes característiques que l’actual. En ser un nou programa els fons de finançament són diferents, per la qual cosa no garanteixen que puguin ocupar les places les mateixes persones. 
Tornem a demanar al Departament que aquestes places es converteixen en  vacants.

 

  • Dotació de material informàtic al personal PAE. «Ni a temps ni per a tothom»

El Departament torna a respondre que s’hi està treballant i que les eines que disposen els centres són per a tot el personal, que en la instrucció 8/2020, de 24 de novembre de la secretaria d’administració pública es preveu poder fer les tasques amb dispositius personals i dóna indicacions de com fer-ho.
En la mateixa instrucció també informa del software per treballar de manera col·laborativa i compartir informació de manera segura. Les escoles tenen servei de formació docent i laboral i aquests criteris es traslladen al portal ATRI l'e-Aprèn.

 

  • Substitucions del personal de cuina i de direcció de les llars d'Infants. 

Hem demanat quins són els criteris, que no s’han acordat amb la part social, per proveir totes les substitucions. 
La resposta del Departament és que els criteris amb els quals treballen són al marc normatiu. 
Per una altra part s’està estudiant el suport administratiu a les llars. El Departament no vol abordar el fet que les direccions treballen en solitari i que necessiten un suport d’equip directiu.
Hem demanat fer una mesa per tractar el tema de les llars d’infants de la Generalitat en profunditat.

 

  • Informació de les aules d'un i dos anys a les escoles rurals

El Departament contesta amb ambigüitat, no concreta l’increment de centres previst pel curs 2021-2022, quines seran les funcions de les professionals que atendran aquests infants, qui cobrirà el període del migdia, com se substituiran a les TEEIs… L'única resposta és  que s’utilitzaran els mateixos criteris que per tot el personal PAE. 

 

  • Temaris dels processos selectius de les categories professionals transversals.  

La part general dels temaris aprovats a la CIVE per a les diferents categories no es modificaran.
Funció Pública ha creat un grup de coordinació on els diferents Departaments (Serveis Socials., Justícia, Educació…) que comparteixen perfils professionals faran propostes i col·laboraran en l’elaboració de la part específica dels temaris.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes