Premsa

Premsa del 17 al 19-5-21 

Un joc virtual per divulgar la història local entre la canalla: la nova aposta educativa del Museu de Manresa | NacióManresa El Consell dels Infants personalitza 30 caixes niu, que es col·locaran al Parc Central Convoquen una manifestació a Perpinyà contra el recurs a la llei francesa de protecció de llengües El president de la Bressola, Joan-Sebastià Haydn, se situa al capdavant de la xarxa Eskolim La importància de treballar les 'soft skills' a l'escola Es presenta “El Brot Jove”, un projecte per promoure la lectura entre els adolescents – El Cargol l El setmanari del Penedès l Societat l Política l Economia l Cultura l Vins i Caves l Món casteller l Entrevistes l Esports El Consell Comarcal gestionarà, després d'una llarga polèmica, el menjador escolar del CEIP Rocalba – Garrotxa Digital El president de la Bressola, escollit per representar la xarxa d'escoles immersives de França El distintiu Violeta, un compromís amb la igualtat dels centres educatius L'Escola Montserrat de Sant Vicenç estrena els premis Vincles | NacióManresa Educació defensa que les xifres d'alumnes avalen la reducció d'un grup de Batxillerat al Pere Vives Les propostes de la CCAA pel curs 2021/22: més docents, baixada de ràtios, i reducció de la distància Estudiants i rectors s'emplacen a seguir negociant | betevé El Govern decidirà dimecres les mesures davant el coronavirus per al proper curs escolar El Consell del Jussà aprova les bases per als ajuts de menjador escolar del proper curs | Pallars Digital El 25 de maig comença la preinscripció per al proper curs a les Escoles d'Art i Disseny de la Diputació | NacióTarragona L’alumnat del Vedruna promou la reutilització de la roba amb un treball interdisciplinar | Canal Terrassa La escuela inclusiva en la nueva Ley de Educación | El Faro de Hellín El Covid pierde empuje en la enseñanza catalana Adiós a los pupitres verdes en Barcelona Profesores catalanes reciben un curso sobre proyectos de innovación educativa | El Diario Vasco El coronavirus sigue en retroceso en los colegios catalanes Colegios cerrados y con grupos escolares confinados en Catalunya Les inscripcions per als Casals d’Estiu municipals s’obren el 24 de maig – Cerdanyola al dia “Els nens no haurien de tocar el mòbil abans d'anar al llit” Un projecte del mòdul de Vivers i Jardins de l'Institut de Solsona rep el premi Impuls FP | Nació Solsona Curs escolar 2021-22: mascareta a l’aula i distància Torna a baixar el nombre de persones confinades als centres educatius pallaresos | Pallars Digital Cinc grups escolars confinats a Castellfollit de la Roca – Garrotxa Digital El Govern destina 30 milions d'euros en fer 10 grans obres en centres educatius La bretxa digital a les escoles, un problema enquistat Catalunya comptabilitza 509 grups escolars confinats i un centre tancat per coronavirus AUDIO: Les llars d'infants en contra d'integrar el P2 a les escoles de primària – Migdia Cope Catalunya i Andorra – COPE Coronavirus a Catalunya, 18 de maig: Pendents d'AstraZeneca %sitename Tretze alumnes de Tarragona, premiats al 40è Concurs BBVA de Dibuix Escolar 2021 El Govern destinarà gairebé 4 milions en ampliar les escoles de Balaguer i Vilanova de Bellpuig Escoles tancades i amb grups escolars confinats a Catalunya "Un ping-pong entre països a costa de la vida de les persones": l'actualitat en 8 tuits Sanitat decideix la segona dosi per als vacunats amb AstraZeneca

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes