Premsa

Premsa del 13 al 17-5-21

Santa Coloma obre els horts urbans a les escoles de la ciutat Les cooperatives escolars venen els seus productes – Cerdanyola al dia Un videoclip de rap en català amb l'Escola Mestre Morera i Nel·lo C | betevé "És una oportunitat única": la vacuna rellança les ganes d'Erasmus L’institut Guinovarda de Piera tindrà un nou cicle formatiu de grau bàsic – Regió7 El govern de Berga alerta que si els instituts tenen les mateixes línies es podria generar segregació – Regió7 Reus dedica 2,8 milions a ajuts per al menjador escolar el 2021-22 Les víctimes d'assetjament sexual es podran traslladar d'universitat de forma gratuïta Els alumnes del CEE Font de l’Abella decoren el centre amb material reciclat – Diari de Girona El govern espanyol vol que els alumnes segueixin portant mascareta al pròxim curs El Síndic de Greuges proposa un protocol per detectar l'alumnat amb necessitats educatives L’alumnat de l’Institut Ègara i l’ADENC col·laboren en la millora dels boscos i la protecció dels ratpenats | Canal Terrassa El govern espanyol vol que els alumnes continuïn portant màscara el pròxim curs L'alumnat de l'IES Massamagrell rep orientació formativa i laboral | Valencia Extra "La actitud del maestro hacia los alumnos debe ser empática" | Noticias Diario de Burgos Catalunya contabiliza 751 grupos escolares confinados y dos centros cerrados – Barcelona – COPE Cataluña contabiliza 769 grupos escolares confinados y tres centros cerrados – elEconomista.es Catalunya suma 17.826 alumnos confinados por covid, 29 menos que el viernes El 10% de los colegios catalanes tiene grupos en cuarentena Las guarderías de Cataluña alertan de que la Generalitat quiere «acabar con la educación de 0 a 3 años» Miren Etxezarreta: «El 15-M ha creat els brots verds d'una transformació del sistema» | NacióDigital Digitalitzar i castigar: quan la tecnologia es fa servir contra els pobres Beques menjador: Reus obre el termini per demanar les del curs 2021-2022 Concentració de suport amb Palestina davant la delegació del govern espanyol a Barcelona | NacióDigital Un gran èxit a cada escola “La societat no s’esforça a aprendre la llengua de signes” – Social.cat Alerta sobre la salut mental de joves i adolescents: "És la quarta onada" El Govern central vol mantenir la mascareta a les aules el curs que ve – Regió7 SALUT MENTAL: La pandemia dispara els intents de suïcidi entre els adolescents | Público La gratuïtat de l’educació 0-3 – Enric Canet Projecte per descobrir i netejar el riu de la Sénia | Diari de Tarragona Catalunya comptabilitza 749 grups escolars confinats i dos centres tancats – Empordà Sospites que tens un fill amb altes capacitats?, per Elisabet Pedrosa – Catalunya Ràdio La lluita de les dones al futbol, per Toni Cruanyes – Catalunya Ràdio “Podia treure un 10 i alhora no voler anar a l’escola” Quan l’escola es converteix en un aparador d’artistes per fomentar la creativitat de l’alumnat – Social.cat Asociaciones de guarderías catalanas aseguran que el Govern quiere "acabar" con la etapa 0-3 Alarma per la possible inclusió de P2 a les escoles | R.M.B | Barcelona | Educació | El Punt Avui Aprender a cuidar el medioambiente desde la infancia :: Prensa Ibérica para Clece Escoles tancades i amb grups escolars confinats a Catalunya Los 27 de la UAB y la lucha por una universidad pública, de calidad y democrática – Viento Sur 15M, desè aniversari: presències i absències | l'Unilateral Coronavirus a Catalunya, DIRECTE: Es reprèn la vacunació del personal essencial | betevé Unes 80 persones envolten la Generalitat contra la reversió de les retallades en educació 80 persones protesten contra la reversió de les retallades en educació davant la Generalitat 80 personas protestan contra la reversión de los recortes en educación ante la Generalitat Los candidatos a Síndic de Barcelona se comprometen a dar a conocer esta figura a la ciudadanía – Barcelona provincia – COPE Encerclen la Generalitat per exigir millores en l’educació | Rosa M. Bravo | Barcelona | Educació | El Punt Avui Rodean la Generalitat contra los recortes en educación

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes