Premsa

Premsa del 12 i 13-5-21

Vicent Borràs: "La lectura té amics i mai enemics perquè un bon llibre ajuda a ser millor persona" La decisió sobre la segona dosi d'AstraZeneca a menors de 60 anys, la setmana vinent Notícies – L'institut Pla i Farreras de Sant Cugat i l'institut Can Planas de Barberà competeixen al 'Pica lletres' Troben el cos sense vida d'un nen de 13 anys a l'Ebre Accessos bloquejats i pintades en l'inici de la jornada de vaga a universitats i instituts – Regió7 TV3 estrena dilluns la sèrie 'Moebius', un thriller sobre 'bulling' ambientat a la Catalunya interior L'Ajuntament de Manresa elabora un «geocaching» per donar a conèixer l'entorn del Cardener | NacióManresa Unicef engega una nova campanya per arribar a tots els infants de Els exàmens universitaris de final de curs seran presencials 5 avantatges del Cicle Formatiu d'Educació infantil Uns 150 estudiants en vaga tallen els principals accessos a la UAB Una trentena de persones es concentren davant la Conselleria d'Educació per demanar "més inversió" Què volen les famílies i els infants a l’hora de visitar equipaments culturals? Les escoles i els instituts del Ripollès tornen a estar nets de Covid | NacióRipollès La Font del Racó reconvertida en un espai lúdic i educatiu | betevé Pugen a 769 els grups escolars confinats, 25 més | ACN | Barcelona | Salut | El Punt Avui El CCCB fa Mart protagonista del seu programa educatiu Com afronten les PAU els alumnes de Batxillerat més afectats per la pandèmia? L’efecte ‘Gambito de dama’: les Corts Valencianes aproven incorporar els escacs en totes les etapes educatives Tècniques solsonines d’Educació i Joventut porten la Fira de l’Estudiant a les aules | Nació Solsona Castellbell i el Vilar estrena una nova activitat d’educació emocional a l’Institut Bages Sud – Regió7 El Serra de Noet reclama en una concentració la igualtat de línies d’ESO – Regió7 Els instituts de Xàbia omplin “a la carrera” 15 bosses amb milers de puntes de cigarret, plàstics i fils de pesca de les platges | Noticies La Marina Plaça Des de l'IES Andreu Sempere reclamen celeritat perquè la remodelació del centre siga una realitat Catalunya contabiliza 769 grupos escolares confinados y tres centros cerrados por coronavirus Creen un sistema que identifica l'amiant a les teulades a través d'intel·ligència artificial Tanquen un nou centre escolar a Tarragona per Covid-19 Immersió artística a l’escola de la Font de la Pólvora | Jordi Camps i Linnell | Girona | Art | El Punt Avui Escoles tancades i amb grups escolars confinats a Catalunya Docentes y asesores en el exterior. Contenido de las pruebas específicas y respuestas correctas del examen. – STEs-Intersindical

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes