Premsa

Premsa del 10 al 12-5-21

Los ladrones dejan sin ordenadores ni tablets a un colegio y una guardería de la provincia de Castellón – El Periódico Mediterráneo Cataluña contabiliza 830 grupos escolares confinados Colegios cerrados y con grupos escolares confinados en Catalunya L’Institut Miquel Biada de Mataró s’integrarà a la xarxa pública d’Educació Psicòlegs demanen més recursos en Atenció Primària i crear un servei d'atenció per a escolars | Valencia Extra Més de 130 joves participen en el concurs STEM per fomentar les vocacions de les noies en l'àmbit TIC La comissió d'absentisme de Girona resol dotze casos aquest curs i evita recórrer a fiscalia perquè no és prou efectiu Castellbell i el Vilar estrena una nova activitat d'educació emocional a l'institut – Regió7 L’educació no pot esperar | Carme Vinyoles Casas | Articles | El Punt Avui Castellbell estrena una nova activitat d'educació emocional a l'institut – Regió7 Motivació i acompanyament: claus contra l'abandonament escolar | betevé La comunitat educativa de l’Andreu Sempere reclama celeritat a l’Administració en la remodelació del centre | ARA Multimèdia Presència mínima d'estudiants a la UAB en el primer dels dos dies de vaga Educació inverteix 370.000 euros en la transformació dels patis en espais coeducatius | Valencia Extra Els cicles formatius d'alta sortida laboral de l'institut Josep Vallverdú de les Borges EL CEIP Jaume I de Paiporta estrena un nou pati coeducatiu per a l'alumnat d'Infantil | Valencia Extra ?La Biblioteca Carles Morató repta l’alumnat de 3r i 4t de primària al sisè Concurs de punts de llibre | Nació Solsona L’Institut Maria Espinalt consolida el seu projecte educatiu al nou edifici del Poblenou | Público El Mercat de Cooperatives Escolars del Berguedà celebra 10 anys | NacióBerguedà Girona ja ha resolt 12 casos d'absentisme aquest curs – Diari de Girona Mapa de Ball s'estrena a 11 instituts de l'Alt Empordà – Empordà El curs que ve serà presencial però amb mascareta tant als centres com a les universitats Notícies – Com ha canviat l'ensenyament de les matemàtiques? “Alfabetitzar els adults és salvar el món” | Xevi Sala | GIRONA | Articles | El Punt Avui Educació i Salut estudien un pla de salut mental a les escoles – Regió7 Educació perfila un pla de salut mental que abordarà la situació generada per la covid – Regió7 Catalunya comptabilitza 830 grups escolars confinats i tres centres tancats per coronavirus Catalunya comptabilitza 744 grups escolars confinats i un centre tancat per coronavirus Escoles de Barcelona amb entorns pacificats | MAPA El Institut Maria Espinalt consolida su proyecto educativo en el nuevo edificio del Poblenou ¿Quan tornaran les classes en instituts i universitats i obriran les extraescolars durant la desescalada a Catalunya? Les Escoles Agràries obren les preinscripcions als cicles formatius pel curs acadèmic 2021 – 2022 Alumnes de les escoles d'art i disseny de la Diputació guanyen diversos premis d'àmbit estatal El govern prepara un pla de salut mental per a les escoles | Rosa M. Bravo | Barcelona | Salut | El Punt Avui L'escola de Font de la Pólvora es converteix en un aparador d'artistes per fomentar la creativitat dels alumnes L’Escola Arsenal, pionera a Catalunya impartint un mòdul de Disseny i sostenibilitat – El Cargol l El setmanari del Penedès l Societat l Política l Economia l Cultura l Vins i Caves l Món casteller l Entrevistes l Esports El primer bosc de papallones públic a Catalunya es podrà visitar a Malgrat de Mar Escoles d’Andorra, Catalunya Nord i la Franja participen per primera vegada al Concurs Tísner de Creació de Jocs de Català Escoles tancades i amb grups escolars confinats a Catalunya Una nova agressió d'un alumne a una docent: què s'hi pot fer? Són casos aïllats? (I) – El Diari de l'Educació Treballadors interins denuncien estar sotmesos a un abús de temporalitat – BXC Ràdio Ciutat de Reus – Ràdio Online Treballadors interins denuncien estar patint un abús de temporalitat – BXC Ràdio Ciutat de Reus – Ràdio Online En Directe a Ràdio 4 – Docents com a víctimes d'agressions físiques i verbals Protesta contra los recortes en educación en Barcelona 80 miembros de Ustec·Stes cortan la Gran Vía de Barcelona contra los "recortes que se han instalado" USTEC·STEs(IAC) convoca una concentració davant la UB a la Gran Via de Les Corts Catalanes Òmnium exige a ERC y Junts acabar con las "dinámicas de desgaste y de hipertacticismo" Los candidatos a Síndic de Barcelona se comprometen a dar a conocer esta figura a la ciudadanía

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes