Premsa

Premsa del 6 al 10-5-21

Educació activa l'espai web telematricula.es d'admissió escolar telemàtica | Valencia Extra El curs vinent començarà amb grups bombolla i mascareta i Bargalló confia en la retirada progressiva de mesures – Empordà Com seran el món i l'educació post-Covid?, per Elisabet Pedrosa – Catalunya Ràdio Educació preveu començar el curs al setembre amb les mateixes mesures per la Covid que ara El CEIP Ramón y Cajal de Xirivella mantindrà tota la seua oferta educativa el pròxim curs | Valencia Extra Un estudi revela els beneficis educatius de TikTok en l'expressió corporal – Empordà La "revolució educativa" que prepara la UPF El 99,9% dels grups d'alumnes completa la primera setmana de maig sense incidències | Valencia Extra Les famílies de l'escola de Ventalló es manifesten per reclamar la construcció del nou edifici Educació manté les mateixes ràtios per al curs que ve – Levante-EMV 'Ponte mis gafas', conscienciació assetjament escolar | Castellón Información L'aFFaC critica les «ràtios insostenibles» – Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central El curs vinent també començarà amb grups bombolla i mascareta | ACN | Barcelona | Educació | El Punt Avui Una eina clau: Escoles Lliures de Violència – Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central Gran iniciativa: 700 alumnes de Valls netejaran els torrents de la ciutat! Cal més inversió per revertir l’estancament de l’educació | Rosa M. Bravo | Barcelona | Educació | El Punt Avui L'alumnat de Paiporta coneix l'itinerari botànic de Vil·la Amparo | Valencia Extra La concertada asume 13,5 puntos menos de alumnado inmigrante del que le toca Lenguaje inclusivo o hacerse el sueco Coronavirus.- Cataluña contabiliza 1.068 grupos escolares confinados y 6 centros cerrados El entorno de más de 150 colegios de Barcelona estará pacificado en 2022 Cataluña contabiliza 1.129 grupos escolares confinados y cinco centros cerrados – elEconomista.es Les 10 mobilitzacions de la Revolta Escolar, en imatges | betevé Homes armats segresten un grup indeterminat d'estudiants universitaris a Nigèria La Fundació Bofill alerta de l’“estancament” del sistema educatiu i reclama inversió i innovació – Social.cat Lleida repensa els patis escolars per usos de la comunitat La Fundació Bofill alerta de l'"estancament" en educació per la falta de finançament Fins a quin punt el disseny d'una aula condiciona l'educació? Educació i Salut treballen en un pla de salut mental per aplicar als centres escolars L’entorn de més de 150 escoles de Barcelona estarà pacificat el 2022 Catalunya comptabilitza 1.129 grups escolars confinats i cinc centres tancats per coronavirus Consideren insuficients les actuacions als entorns escolars | betevé L’Institut Maria Espinalt inaugura el nou edifici al Poblenou | betevé Un cap de setmana de treball en equip per netejar la natura gironina – Diari de Girona Educació i Salut estudien un pla de salut mental a les escoles Grups bombolla i mascareta: Educació explica com serà el curs vinent a les escoles L’expansió de l’educació catalana (1544-1943) | Francesc Roca | Professor de Política Econòmica de la UB (1967-2016) | Opinió | L'Econòmic Barcelona arribarà a més de 150 entorns escolars pacificats a finals del 2022 – Social.cat Transformar el pati de l’escola per convertir-lo en un espai educatiu  – Social.cat Protesten a Tarragona per reclamar la jornada contínua i lliure elecció de l'horari escolar Tres escoles públiques de Lleida transformaran amb intencionalitat educativa els seus patis el curs vinent El curs vinent començarà amb grups bombolla i màscara i Bargalló confia en la retirada progressiva de mesures La Revolta Escolar ja suma més de 100 escoles | betevé Malgrat de Mar crea el primer 'bosc de papallones' públic a Catalunya Educació: El Govern explica com serà el curs vinent a les escoles catalanes Continuen millorant tots els indicadors de la Covid-19 a Catalunya i a les escoles Escoles tancades i amb grups escolars confinats a Catalunya Comunicat en defensa de la formació professional – Intersindical Alternativa de Catalunya

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes