covid-19

Nota informativa sobre el règim del teletreball a l’Administració de la Generalitat un cop finalitzat l’estat d’alarma.

L'estat d'alarma va ser declarat pel Reial decret 926/2020, prorrogat per un període de 6 mesos pel Reial decret 956/2020, i finalitza a les 00.00 hores del proper 9 de maig de 2021. La finalització de l’estat d’alarma afecta exclusivament a les limitacions dels drets fonamentals, en canvi, no altera el règim actual del teletreball aplicable al personal de l’Administració de la Generalitat mentre duri la pandèmia COVID-19.

Mentre romangui la situació excepcional i transitòria derivada de la pandèmia COVID-19 és aplicable el règim especial de teletreball establert a l’article 7.1 c) del Decret 77/2020, de 4 d'agost, previst per a situacions d’emergència derivades de plans de protecció civil (Pla d’actuació del PROCICAT per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc, entre d’altres), d’acord amb les instruccions que emeti a l’efecte la Secretaria d'Administració i Funció Pública (SAFP).

En aquest marc, la Secretaria d’Administració i Funció Pública ha dictat diverses instruccions i resolucions per donar resposta a les mesures adoptades en cada moment per l’autoritat sanitària per fer front a la pandèmia de Covid-19.

Actualment és vigent la Resolució PDA/2554/2020 de la SAFP de 16 d’octubre de 2020 (DOGC núm. 8249, de 19.10.2020), sobre l’aplicació de noves mesures al personal de la Generalitat davant el rebrot de la pandèmia de COVID-19 a Catalunya, que estableix, en consonància amb les Resolucions del Departament de Salut, que el règim de prestació de serveis en la modalitat exclusiva de teletreball té caràcter prioritari i únicament es poden prestar serveis presencials quan, per la naturalesa de l’activitat, no es puguin dur a terme en la modalitat de teletreball.

En funció de les decisions que s’adoptin sobre mesures de prevenció i higiene en els centres de treball pels òrgans de govern del Pla d’actuació del PROCICAT per a emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc, la SAFP dictarà les instruccions i resolucions que siguin necessàries per adaptar el règim de prestació de serveis a l’evolució de la situació pandèmica.

 

Barcelona, 7 de maig de 2021

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes