Suspenció temporal del procediment d’oposicions.

 

A la Mesa del 5 de maig, el Departament ens ha fet l’anunci que el procediment d’oposicions a cossos docents 2021, que tot just s’ha engegat, haurà de quedar suspès durant uns dies.

Com ja sabeu, es va interposar Recurs a la Sala del Contenciós Administratiu del TSJ de Catalunya per IMPUGNAR la Convocatòria d’OPOSICIONS de juny  2021 (Resolució EDU/182/2021, de 29 de gener), donant suport a la reivindicació plantejada per la Plataforma d’Interines Docent de Catalunya (PINDO).

Hi ha diversos/es aspirants que han presentat recursos de reposició demanant la suspensió i, complert el termini, encara no han rebut resposta per part del Departament d’Educació.

És inadmissible que, per la inoperància del Departament que hores d'ara no ha estat capaç de resoldre els recursos en el termini de 2 mesos que s’estableix en aquests casos, ara aquet es vegi obligat a suspendre les opos durant un espai indeterminat de temps, que només podem confiar que sigui molt breu.

A la Mesa del 5 de maig ens van assegurar que aquesta suspensió no afectarà la marxa dels procediments en curs, però la realitat és que a poques setmanes de començar la primera prova de la fase d’oposició, ens trobem amb aquesta circumstància que afectarà greument l’estat d’ànim dels i les aspirants.

No podem tolerar unes altres opos que generin angoixa i malestar afegits als i les aspirants a causa de la improvisació del Departament que, un cop més, fa gala de la improvisació i del menysteniment dels seus treballadors/es interins.

USTEC·STEs exigeix al Departament una disculpa per generar novament malestar als aspirant i que resolgui aquesta situació amb la major celeritat.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes