Premsa

Premsa del 5 i 6-5-21

Canvi de tarifes de les Escoles Bressol Municipals – Diari de Terrassa Els resultats universitaris es mantenen tot i les classes semipresencials | betevé Notícies – Ja es coneix el número de desempat per a les preinscripcions escolars Així funcionen els sensors per mesurar els nivells de CO2 als int Reportatge: estudi pioner amb sensors de CO2 a una escola per dem Balaguer inicia el cribratge a les escoles per frenar el ritme de contagis | NacióLleida Girona detecta una seixantena de casos d’absentisme escolar | Redacció | girona | Educació | El Punt Avui Pugen a 1.099 els grups escolars confinats, 43 més respecte dimecres La comunitat educativa de Ventalló reclama una "nova escola ja!" – Empordà Notícies – L'institut Can Planes de Barberà i Sentmenat competeixen al 'Pica lletres' Les famílies de l’escola de Ventalló es mobilitzen per reclamar el nou edifici, que porta 11 anys pendent – Social.cat L’educació derrotarà l’odi | ARA Multimèdia Torna la promoció del piragüisme a les escoles del Pallars Sobirà | Pallars Digital Les universitats catalanes baten el rècord de matriculats en aquest curs | EFE | Barcelona | Societat | El Punt Avui Igualada tindrà un nou grau superior municipal de Gràfica Audiovisual – Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central L'Edcamp organitzat per Integració social de l'Escola Montserrat i FEDAC Manresa aplega 70 participants | NacióManresa Una cinquantena d’escoles fomenten la higiene de mans | Diari de Tarragona L’INS Nicolau Copèrnic augmenta la demanda en primera opció mantenint l’aposta per la diversitat | Canal Terrassa Catalunya comptabilitza 1.099 grups escolars confinats i dos centres tancats per coronavirus Acord per desenvolupar part del cicle formatiu en Termalisme i Benestar en balnearis de Caldes de Montbui Dos mons a les aules | Cultura | EL PAÍS Catalunya Girona fa seguiment d'una seixantena de casos d'absentisme escolar, alguns d'ells provocats per la pandèmia Famílies i docents es concentren contra el tancament de l'Acadèmia Cultura de l'Hospitalet de Llobregat Menys alumnes per aula el curs 2021 – 2022 | Canal Reus TV Mig centenar d'alumnes de Quart de Poblet participen en la campanya Anem al Teatre | Valencia Extra Els centres escolars del Bages tenen 1.131 alumnes confinats per quarantena del coronavirus | NacióManresa 386 alumnes de sis centres educatius participen en la campanya ‘Let’s Clean Up Europe!’ | Canal Terrassa Finalitzen les proves oficials de batxillerat amb la participació de 220 alumnes Denuncien que les Escoles Oficials d’Idiomes hauran de fer proves a 9.000 alumnes sense tenir el personal vacunat L'IES Federica Montseny aconsegueix una nova acreditació dins dels programes Erasmus que desenvolupa | Valencia Extra Xifra rècord d’universitaris malgrat la Covid | R.M.B | Barcelona | Educació | El Punt Avui Ontinyent presentarà una mostra de projectes educatius innovadors en temps de Covid dins la seua V Setmana Pedagògica | Valencia Extra Les Balears, la segona comunitat amb més infants amb necessitats que reben suport educatiu La Fundació Bofill alerta que el sistema educatiu s’ha estancat en els últims tres anys | Catalunya | EL PAÍS Catalunya Rafelbunyol posa en marxa tallers de sensibilització musical i construcció d'instruments per als escolars | Valencia Extra Deu dades que demostren que el sistema educatiu està estancat La Bofill alerta de l’“estancament” del sistema educatiu | ACN | Barcelona | Educació | El Punt Avui Les mesures anti-covid perjudiquen als alumnes sords durant la Selectivitat Nueva York. Escuelas cambian Día de Colón a Día de Pueblos Indígenas Educación y desigualdad social: La Fundació Bofill reclama una beca educativa básica para niños vulnerables Cataluña contabiliza 1.099 grupos escolares confinados y dos centros cerrados – elEconomista.es El Covid repunta pero los colegios catalanes están mejor Girona treballa amb una seixantena de casos d'absentisme escolar aquest curs – Diari de Girona Última jornada de les proves de competències bàsiques per a l’alumnat de 6è de primària | Canal Terrassa La Fundació Bofill conclou, a partir de l'Anuari 2020, que la pandèmia no ha provocat l'estancament del sistema educatiu però sí que tindrà un impacte negatiu en els alumnes més vulnerables. | Onda Cero Radio “Som valents per explicar als nens temes com l’eutanàsia” | Cultura | EL PAÍS Catalunya El Berguedà només té una classe confinada | NacióBerguedà Estudiar a l'estranger en temps de covid El Govern olvida a los profesores en situación de riesgo La Diputación de Barcelona apoya a los municipios en la matriculación a guarderías Grups bombolla més amplis a casals d'estiu i colònies | betevé Les escoles bressol municipals de Terrassa aplicaran tarifació social a partir del curs vinent Tres patis d'escoles públiques de Lleida fomentaran l'educació el curs vinent | NacióLleida Rutes escolars per anar pedalant a l'escola: el bicibús s'estén per Catalunya Un centenar de participants en la primera jornada sobre autoconsum d’electricitat col·lectiu, amb gran interès d’administradors i de comunitats – Comienza la preinscripción a las guarderías de Barcelona Més de quaranta entitats i tres-centes cinquanta persones adherides al manifest Als Països Catalans, en català! – Endavant USTEC demana a Educació “convicció, honestedat i valentia” per acabar amb la violència a les aules – Social.cat

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes