Premsa

Premsa del 3 al 5-5-21

La demarcació de Lleida té 70 aules confinades i dues escoles tancades | NacióLleida Els estudiants hauran de portar la mascareta durant els exàmens de la Selectivitat – Diari de Girona L'FP Dual, el model que porta la formació a les empreses Famílies d’infants amb altes capacitats acusen Educació de no atendre les seves necessitats i reclamen formació – Social.cat Immersió artística a l'escola Font de la Pólvora de Girona – Diari de Girona El gran gest que faran els centres educatius de Santa Coloma en matèria de residus Baixen a 992 els grups escolars confinats, 144 menys | ACN | Barcelona | Societat | El Punt Avui Proves de nivell de castellà i matemàtiques El 40.900, número de desempat a l'ESO a la Preinscripció 2021-22 Només sis dels 231 municipis de Lleida tenen una velocitat de contagis elevada Ampliaran l’escola de Tossa amb la compra d’una finca | Jordi Ferrer | tossa de Mar | Societat | El Punt Avui L'INEFC Pirineus oferirà a partir del curs que ve 40 places per al grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport Atenció: Un municipi de TGN que posarà gratis les escoles bressol a P-2 La Fira de l'Ensenyament assoleix més de 700 visites virtuals en els dos dies d'arrencada Reflexió sobre l'odi a les xarxes a través del teatre Baixen a 1.136 els grups escolars confinats (-190) i a 27.929 les persones en quarantena (-4.503) | ACN | barcelona | Salut | El Punt Avui Educació informa de 21 classes confinades al Baix Montseny | NacióBaixMontseny El Centre de Normalització Lingüística de Sabadell treballa per recuperar la presencialitat el curs vinent | NacióSabadell Torna la promoció del piragüisme a les escoles del Pallars Sobirà | Pallars Digital Els menors de l'escola que van patir picors després d'estar en el Gulliver evolucionen bé Les universitats catalanes baten el rècord de matriculats en aquest curs | EFE | Barcelona | Societat | El Punt Avui Lleuger increment de contagis als centres educatius, que continuen amb una incidència baixa El Consell Comarcal renova els ajuts per al transport i el menjador escolar – Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central 'Els primers a l'aigua' acosta les escoles a les piscines – Diari de Sabadell Informe PISA: a Espanya, els joves passen 35 hores setmanals connectats online Més tallers per combatre les "fake news" als instituts i augmentar l'esperit crític dels joves – Telenotícies L'institut Santa Eugènia ha començat dos projectes socials – Diari de Girona Les famílies de Ventalló es mobilitzen per aconseguir una nova escola – Diari de Girona La FAPA critica que Educació no hagi gastat tot el pressupost per a les beques de menjador extraordinàries Les famílies de l'escola de Ventalló reclamen el nou edifici – Diari de Girona Pugen a 1.056 els grups escolars confinats, 64 més | ACN | Barcelona | Salut | El Punt Avui L’alumne de l’IES Pou Clar, Javier Micó Valtueña, ha sigut un dels guanyadors d’una Beca Europa – TV Digital Ontinyent Els escolars espanyols no saben diferenciar correctament els textos d'opinió dels d'informació Més de 2.300 escolars participen en les activitats didàctiques del Museu del Port Finalitzen les POB amb la participació de 220 alumnes 120 alumnes de 3r i 4t d’ESO de Parets participaran en la matinal de neteja de la Torre de Malla Reportatge: Suport emocional a docents i alumnes per superar les Més de 90 alumnes a l'Olimpíada de Matemàtiques Alumnes de gestió administrativa de l'institut Lacetània guanyen el primer premi Impuls FP | NacióManresa Educació invertirà 1,8 milions d'euros per a millorar l'anglés de 1.500 professors | Actualitat Diària Instal·len les aules prefabricades del CEIP Herrero de Castelló de cara a l'inici de curs 2021-2022 VÍDEO | Així es fan les automostres de PCR | NacióDigital Simat reivindica el Dia contra l'Assetjament Escolar | Valencia Extra Manresa se suma a la iniciativa Let's Clean Up Europe amb una jornada de neteja de residus – Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central Burjassot s'alça contra l'assetjament escolar | Valencia Extra La comunitat educativa lleidatana que crea un galliner biosostenible Més de 2.300 escolars participaran en les activitats didàctiques del Museu del Port • Ràdio Ciutat de Tarragona Només 23 centres valencians tenen algun aula confinada per covid en una de les setmanes amb menys incidència del curs L'AMPA de l'IES Campanar i l'Associació de Veïns demanen la màxima presencialitat de l'alumnat per al pròxim curs | Valencia Extra L’IES Vilaplana aprén sobre la biodiversitat – El Periódico Mediterráneo Educació basada en continguts vs. competències. Què opinen els professors? El Govern destina 173.000 euros a programes de divulgació científica escolar per al pròxim curs – Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central El 99,9 % dels grups d'alumnes acaba el mes d'abril sense incidències | Valencia Extra La unidad contra la violencia escolar recibe 80 casos en su primer mes de funcionamiento Més de 82.000 alumnes catalans de 6è de Primària comencen les proves d'avaluació Més de 9.000 alumnes participen en el programa escolar per a fomentar la lectura en veu alta 'De Viva Veu' Cvirus.- El 99,9% dels grups dels col·legis valencians acaba el mes d'abril sense incidències per covid Un grup d'alumnes del Centre Escolar Empordà supera el repte d'EduEmprèn – Empordà Quin paper juga l'art en el desenvolupament cognitiu dels infants? 82.943 alumnes faran entre avui i dijous les proves d’avaluació de sisè | Redacció | Barcelona | Educació | El Punt Avui L'Eliana informa sobre el procés d'escolarització de l'alumnat nascut en 2018 Aules que motiven | Rosa M. Bravo | Viladecans | Educació | El Punt Avui Més de 4.000 alumnes de Lleida faran les proves d'avaluació de 6è de primària a partir d'aquest dimarts Gairebé 83.000 alumnes faran les proves d'avaluació de 6è de primària a partir d'aquest dimarts L'alumnat de 6è de primària avalua les seves competències bàsiques – Diari de Terrassa La Síndica presenta el primer informe de vulneració de Drets a la ciutat fet per l’alumnat de l’Escola Jaume Cabré | Canal Terrassa Les famílies temen que la selectivitat anirà pitjor | betevé El Robolot 2021 aposta per la innovació en programació i robòtica educatives | NacióGarrotxa Cinema en curs a l'Institut Moisès Broggi del Camp de l'Arpa La COVID-19 també persisteix entre infants i adolescents – Diari de Girona El SOS desesperat d'una mare per ajudar la seva filla sense perdre'n la custòdia – Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central El SOS desesperado de una madre por ayudar a su hija sin perder la custodia Cataluña abrirá centros para reeducar a "machirulos" – Los Replicantes Alumnes de l'Institut Lacetània guanyen el primer premi Impuls FP de la Catalunya Central – Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central El Guillem, l’alumne amb discapacitat abandonat en un institut públic | Catalunya | EL PAÍS Catalunya Las vacunas habrán evitado un 80% de muertes a finales de mayo, según el BIOCOMSC Euskaltzaindia cree que la ley sobre lenguas minoritarias aprobada en Francia es "un paso adelante" Profesores de la Escuela de Idiomas elevan una queja al Defensor del Pueblo para pedir la vacuna de la Covid | El Pueblo de Ceuta El impulsor de la ley de inmersión francesa: "Las lenguas están en peligro" Cataluña contabiliza 1.056 grupos escolares confinados y dos centros cerrados – elEconomista.es Cataluña registra un único muerto por la covid-19 en 24 horas Joan Tamayo – Les lliçons eternes del mestre Arcadi Oliveres | NacióSantCugat El BIOCOMSC calcula que les vacunes hauran evitat un 80% de morts per covid a finals de maig Tornen les proves d'avaluació de les competències bàsiques a 6è de primària – Ràdio Palafolls Parets celebrarà la 13a edició de la Setmana de la Família del 10 al 16 de maig Disminueix el nombre de persones confinades als centres educatius pallaresos | Pallars Digital Perpinyà. “Covid i destrucció del servei públic d’educació", per part del Partit d’Esquerra – La Clau L'impulsor de la llei d'immersió francesa: "Les llengües estan en perill" El nombre de grups escolars confinats va a la baixa, però es manté alt a l'Anoia – Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central La Paeria augmenta un 60% l'oferta per a nadons d'entre 0 i 1 anys a les Escoles Bressol Municipals Catalunya comptabilitza 1.056 grups escolars confinats i dos centres tancats per coronavirus Catalunya comptabilitza 992 grups escolars confinats i dos centres tancats per coronavirus 69.448: Número de Desempat a la Preinscripció 2021-22 El Trapezi arriba a les escoles de Reus L'escola Font de la Pólvora de Girona viurà una experiència d'immersió artística convertint els alumnes en espectadors L’escola de les oportunitats El Trapezi llega a las escuelas de Reus Tornen a augmentar els confinaments i les quarantenes a les escoles catalanes Pacificar escuelas de Barcelona costará más de 3,5 millones El debat dels candidats a síndic de greuges activa el compte enrere | betevé Debat a betevé entre els candidats i candidates a la Sindicatura de Greuges de Barcelona : Servei de Premsa La huelga general en Cataluña no tiene posibilidades

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes