Premsa

Premsa del 29-4 al 3-5-21

Els sindicats surten l'1 de Maig enmig del degoteig d'ERO a indústria, banca i comerç Unes 600 persones es concentren a Barcelona convocades per la ICA pel Dia del Treballador El Primer de Maig dels estralls de la pandèmia: l'hora dels sindicats | NacióDigital El sindicalisme alternatiu mobilitza un miler de persones contra la precarietat en un 1 de maig “anticapitalista” | ACN | Barcelona | Política | El Punt Avui Plantel del Barcelona envía sentido mensaje por la lucha contra el bullying | La República Tercero de Primaria, el curso que más sufre acoso escolar Tercero de Primaria, el curso que más sufre acoso escolar Gran mensaje del Barça en contra del Bullying y el abuso La Región de Murcia, a la cola en escolarización de 0 a 3 años: "Solo hay 14 escuelas infantiles de la comunidad desde los años 80" Mensaje de los jugadores del Barça en contra del bullying Cataluña contabiliza 1.326 grupos escolares confinados y 4 centros cerrados La erradicación del abandono escolar temprano pasa por un sistema que combine formación y trabajo – elEconomista.es Catalunya contabiliza 1.136 grupos escolares confinados y tres centros cerrados Los profesores de la Escuela Oficial de Idiomas, furiosos porque solo se está vacunando a los de Ibiza – Diario de Mallorca Vicky Losada se une a la campaña del Barça contra el 'bullying' Cataluña contabiliza 1.362 grupos escolares confinados y tres centros cerrados – elEconomista.es Colegios cerrados y con grupos escolares confinados en Catalunya Los colegios catalanes registran un leve incremento de Covid L'assetjament escolar reflecteix violència i mentida social institucionalitzades – Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central Les lliçons eternes del mestre Arcadi Oliveres – Diari de Terrassa Marina Geli – Cal vacunar els menors de 18 anys? | NacióDigital Augmenten un 60% l'oferta per a nadons de fins a 1 any a les Escoles Bressol Municipals | NacióLleida 6 de cada 10 docents creuen que canviar el disseny de l'aula és clau per millorar l'aprenentatge – Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central La Generalitat crearà tres centres per trendar els rols de masculinitat tòxica | Onda Cero Radio Aproven el nou model de tarifació progressiva de les bressol de Lleida Torna Cantània, que es representarà al Palau d'Esports de Granollers | NacióGranollers El primer equip dona suport a la campanya contra el bullying de la Fundació Barça Notícies – Més de 800 persones de la comunitat educativa de Sant Cugat estan confinades per casos de Covid-19 Catalunya comptabilitza 1.326 grups escolars confinats i 4 centres tancats Catalunya comptabilitza 1.136 grups escolars confinats i tres centres tancats per coronavirus Catalunya comptabilitza 1.362 grups escolars confinats i tres centres tancats per coronavirus 82.943 alumnes de 6è de primària comencen les proves de competències bàsiques | betevé “Vaig a una escola on no s’han donat per vençuts amb mi” Volen que les escoles de nova oportunitat es reconeguin | Rosa M. Bravo | L’Hospitalet de Llobregat | Educació | El Punt Avui Coronavirus a les escoles catalanes: un centre menys a la llista negra Primer de Maig: mobilitzacions arreu del país pels drets dels treballadors Un alumno ataca a su maestra con un arma blanca en un instituto de Vidreres en Girona Un alumne ataca la seva mestra amb una arma blanca en un institut de Vidreres, a Girona El Ministerio de Educación inicia una reforma legal que sigue sin solucionar la problemática del profesorado de FP – STEs-Intersindical Quatre mesos d'internament en règim tancat per al menor que va apunyalar una professora a l'institut de Vidreres – Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central Els sindicats d'educació, units contra les retallades | betevé USTEC lamenta l'agressió de la docent de Vidreres i envien el suport a la víctima – El Gerió Digital Ocupació i lluita en crisi | E. Garcia / F. Espiga | barcelona | Economia | El Punt Avui Un alumne ataca la seva mestra amb una arma blanca en un institut de Vidreres, a Girona Internen quatre mesos el menor que va apunyalar una professora a Vidreres – Diari de Girona Las 'elecciones' a síndic permiten el cambio de voto Clam unitari a Sant Jaume per una educació pública i segura | Jordi Panyella | barcelona | Educació | El Punt Avui "Idos todos": así apuñaló un alumno de 15 años a su profesora en plena clase Internament de 4 mesos per a l’alumne de Vidreres | Redacció | Vidreres | Societat | El Punt Avui Sindicatos educativos protestan en Barcelona en contra de los recortes

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes