Comunicat

Lamentem profundament l’agressió contra una docent a Vidreres

Ahir una professora de l’institut de Vidreres va ser agredida per un alumne. Com a sindicat, volem fer arribar el nostre total suport a la professora, al claustre i a la comunitat educativa del centre, i, com hem fet sempre, ens posem a la seva disposició. Vetllarem, també, perquè el Departament d’Educació presti tot el suport educatiu, psicològic, administratiu i legal a la víctima de l’agressió, a l’alumnat, al professorat i a les famílies, i que posi tots els mitjans possibles i les mesures necessàries perquè situacions com aquestes no es puguin repetir.

També apel·lem a la responsabilitat dels professionals de la comunicació per evitar posar el focus sobre el centre i evitar així qualsevol temptació de sensacionalisme. Entenem que la millor manera d’ajudar la comunitat educativa i de tractar l’incident és deixant que la comunitat educativa, juntament amb l’administració, pugui gestionar i superar la situació amb la necessària calma i tranquil·litat.
 

Girona, 30 d’abril de 2021
 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes