Premsa

Premsa del 26 al 28-4-21

La asignatura de Religión pierde 83.000 alumnos en un curso – Vozpópuli Casi un 10% de los estudiantes de primaria han sufrido acoso escolar – elEconomista.es Catalunya contabiliza 1.311 grupos escolares confinados y cinco centros cerrados 60 diputados de Macron recurren la ley que favorece la inmersión en catalán en Francia 60 diputados franceses llevan al Constitucional la ley que permite la inmersión La vuelta al currículo en ocho escuelas – Magisnet Cataluña contabiliza 1.311 grupos escolares confinados y cinco centros cerrados – elEconomista.es El Covid pierde intensidad en los colegios catalanes La Generalitat de Cataluña realizó 13 actuaciones de retirada de amianto en escuelas públicas en 2020 – elEconomista.es Museus gratuïts, beques a creadors, la sisena hora artística, una moneda cultural: Barcelona impulsa 100 mesures perquè la cultura sigui un dret fonamental Què podeu fer a Barcelona avui dimarts 27 d’abril del 2021 La majoria de centres educatius de la ciutat participen a l’edició virtual del “LAB(Tred)21” | Canal Terrassa Museus gratuïts i 6a hora artística per fer accessible la cultura | betevé Es manté el nombre de persones confinades als centres educatius pallaresos | Pallars Digital L'escola pública difon 16 vídeos de les seves innovacions – Diari de Terrassa El Consell Comarcal organitza un cicle de xerrades virtuals sobre educació – El Cargol l El setmanari del Penedès l Societat l Política l Economia l Cultura l Vins i Caves l Món casteller l Entrevistes l Esports El curs vinent s’haurà de mantenir el protocol Covid | Rosa M. Bravo | Barcelona | Educació | El Punt Avui Més reincorporacions que confinaments en escoles de Terrassa fan baixar la xifra de classes aïllades | La torre del Palau El cinema en l'educació, com a eina de denúncia social i a la Catalunya Central, eixos del Clam | NacióManresa Catalunya comptabilitza 1.246 grups escolars confinats i tres centres tancats per coronavirus Es consolida l'oferta d'escola bressol pública a Sant Cugat | NacióSantCugat Catalunya comptabilitza 1.194 grups escolars confinats i tres centres tancats per coronavirus La llengua, en mans del Constitucional francès | Enric Bonet | París | Política | El Punt Avui L'educació pública és l'opció més escollida pel curs vine… Catalunya comptabilitza 1.311 grups escolars confinats i cinc centres tancats per coronavirus El nombre de grups escolars confinats es manté estable, però es dispara a l'Anoia – Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central 60 diputats francesos porten al Constitucional la llei que permet la immersió Col·legis tancats i amb grups escolars confinats a Catalunya

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes