Premsa

Premsa del 22 al 26-1-21

Batxillerat i cicles formatius tornen a les classes presencials | betevé El Ripollès reprèn les visites escolars a les depuradores i les estén a les deixalleries | NacióRipollès Coeducar a l’escola més enllà del 8-M La salut mental dels docents, l'assignatura pendent La xifra de grups escolars confinats per la COVID segueix escalant i arriba a 39, amb un centre tancat "Incloure al professorat d’escoles de música en el pla de vacunació és prioritari" – Levante-EMV Els alumnes de la UB aixequen la tancada per poder negociar | Redacció | Societat | El Punt Avui Bromera, la editorial que modernizó la enseñanza en valenciano Escoles obertes o a distància: què han fet els altres països per fer front a la Covid? | NacióDigital País Valencià: La normalització lingüística a l’ensenyament valencià topa amb el mur judicial | Público Primer balance del curso: “Los protocolos en las escuelas han funcionado” Catalunya contabiliza 1.326 grupos escolares confinados y siete centros cerrados – Barcelona – COPE Cataluña celebra el retorno a la presencialidad de los alumnos de postobligatoria – elEconomista.es La Revolta Escolar per la pacificació del trànsit a l’entorn dels centres educatius s’estén al Gerbert d’Orlhac | elCugatenc Encamp busca educadors per a les escoles bressol Sis milions d'alumnes tornen avui a les escoles a França Notícies – Augmenta lleugerament la incidència de la Covid-19 a la comunitat educativa de Sant Cugat El Berguedà redobla les mesures de seguretat al transport escolar – Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central Les coses bones: atenció emocional, espigolant tarongers, normalitat i Glòries | betevé Escolars de Moià interpreten lectures en cinc escenaris per carrers de la vila – Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central Notícies – Ja hi ha data per a les preinscripcions a les escoles bressol municipals de Sant Cugat Catalunya comptabilitza 1.326 grups escolars confinats i set centres tancats per coronavirus Religió islàmica a les aules? | WAFA BOULAHROUZ LAHMIDI | El lector escriu | El Punt Avui Catalunya celebra un Sant Jordi marcat per la pandèmia Catalunya comptabilitza 1.352 grups escolars confinats i sis centres tancats per covid-19 Jaume Funes: "Si la pandèmia ajuda que pensem en clau d'infant, potser haurà servit d'alguna cosa" – El matí de Catalunya Ràdio Sis setmanes tancats a casa, ara fa 1 any, per Laura Rosel – Catalunya Ràdio L’Anoia presenta la taxa més gran de grups escolars confinats de Catalunya “Som lluny d’una situació com la de les escoles catalanes” | Enric Bonet | París | Política | El Punt Avui Tendència perillosa: Continuen pujant els contagis i les quarantenes a les escoles catalanes Col·legis tancats i amb grups escolars confinats a Catalunya Catalunya reobre els comerços i França les escoles amb un protoco Mobilització a Tortosa en contra la precarietat d’interins en sanitat i educació – YouTube Recursos Educatius per a treballar a casa | STEPV El MEFP propone que el profesorado Técnico de FP con titulación superior de formación profesional no pueda optar a plazas – STEs-Intersindical Escoles obertes o a distància: què han fet els altres països per fer front a la Covid? | NacióDigital

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes