Premsa

El Punt-Avui: 

La directora de l’escola d’adults de Girona continua

 

La directora de l’escola d’adults de Girona continua

J.T – GIRONA

El Depar­ta­ment d’Edu­cació final­ment es fa enrere i no des­ti­tuirà la direc­tora de l’escola d’adults de Girona. La des­ti­tució es va plan­te­jar en el marc d’un expe­di­ent obert per haver cedit espais del cen­tre per fer-hi clas­ses par­ti­cu­lars d’assig­na­tu­res que no s’impar­tien al cen­tre. El col·lec­tiu de suport a la direc­tora ha mos­trat la satis­facció pel canvi de cri­teri del depar­ta­ment, ja que con­si­de­ra­ven que la des­ti­tució era “injusta” i “des­pro­por­ci­o­nada”, i hi veien “un atac” a tota l’escola, més enllà de la figura de la direc­tora. Arran de les al·lega­ci­ons pre­sen­ta­des con­tra la reso­lució de l’expe­di­ent obert, Edu­cació ha modi­fi­cat de falta greu a lleu les acci­ons de la direc­tora, i després de tot l’enre­nou que­darà en una amo­nes­tació.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes