Premsa

Premsa del 19 al 21-4-21

La II Fira de Formació Professional es desenvoluparà del 27 al 29 d’abril en el Campus Virtual FP Sagunt Monitors, uns professionals necessaris “No tots hem de parlar com en Ramon Pellicer” | Xevi Sala | girona | Articles | El Punt Avui Mor el professor, empresari i activista cultural olotí Tomàs Costa | NacióGarrotxa L’educació emocional creix a Barcelona però es manté com a matèria satèl·lit Guía para no asustarse cuando haya casos de coronavirus en los colegios | EL ESPECTADOR Catalunya contabiliza 1.172 grupos escolares confinados y tres centros cerrados – Barcelona – COPE Aumentan en 2.104 los alumnos en cuarentena en Cataluña Cataluña contabiliza 1.067 grupos escolares confinados y tres centros cerrados La Generalitat adapta y diversifica las actividades de Sant Jordi que se celebrarán en toda Cataluña Dos centres escolars d'Osona rastregen la Covid | Osona.com “L’educació inclusiva és una educació transformadora” | Rosa M. Bravo | Barcelona | Educació | El Punt Avui La Garrotxa rebutja que les famílies gestionin dos menjadors escolars d'Olot – Diari de Girona Catalunya comptabilitza 1.172 grups escolars confinats i tres centres tancats per coronavirus Catalunya comptabilitza 1.067 grups escolars confinats i tres centres tancats Una generació sense referents d'oci en català, per Georgina Garcia – Catalunya Ràdio Tàrrega serà el primer municipi de Catalunya on Salut farà un cribratge massiu amb proves d'automostra Augmenten els grups confinats i les persones en quarantena a les escoles catalanes Col·legis tancats i amb grups escolars confinats a Catalunya Pau Urenya (USTEC) i Cinta Sarroca (CATAC), al #PrimeraColumna del 20 d'abril del 2021 – YouTube

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes