Premsa

Premsa del 15 a 19-4-21

Gastos escolares que desgravan en la Renta según la comunidad autónoma Vacunación de profesores en Asturias: “Es una auténtica vergüenza el trato que se da al profesorado, aún sin vacunar” ? ¿Es necesaria la escuela concertada? Cataluña contabiliza 1.206 grupos escolares confinados y seis centros cerrados Cataluña contabiliza 1.046 grupos escolares confinados y seis centros cerrados – elEconomista.es Cataluña contabiliza 1.302 grupos escolares confinados y cinco centros cerrados Educación: Catalunya propone abrir las escuelas de 0 a 3 años para luchar contra las desigualdades económicas | Público Fomentar l’educació emocional entre els adolescents L’experiència d’aprenentatge i servei de sis alumnes d’ESO amb Càritas – El diari digital de Sabadell – iSabadell Tres milers d'alumnes gironins ja estan confinats després del retorn a les classes – Diari de Girona Menys classes magistrals i aules més flexibles: el repte que es planteja la UPF La COVID s'acarnissa amb les escoles i instituts de l'Anoia Un estudi de la URV conclou que l’acompanyament emocional és essencial en l’aprenentatge en temps de confinament | NacióTarragona Vocabulari llonguet: l'Ajuntament de Palma edita material didàctic en llengua catalana per a nins de 0 a 3 anys El valencià exclòs de l’escola durant la Segona República | ANNA notícies Notícies – El 20% de centres educatius de Sant Cugat, afectats per la Covid-19 Alumnes d'una escola de Blanes recullen les deixalles del mar – Diari de Girona “Ensenyar a pensar, sentir i estimar” Robatori amb força a dues escoles de Matadepera – Diari de Terrassa #ImpulsemCultura, a TV3 i Catalunya Ràdio Olot mostra «Tot un món de pedra seca», un recurs educatiu per a conèixer-la a la Garrotxa | NacióGarrotxa El Consell Comarcal gestionarà els menjadors de les escoles Malagrida i Pla de Dalt d'Olot | NacióGarrotxa Sant Cugat registra 18 grups confinats en els centres esc… Obrir les escoles de 0 a 3 anys per lluitar contra les desigualtats econòmiques | Público Augmenta la incidència del coronavirus a les escoles: més grups i persones confinades Col·legis tancats i amb grups escolars confinats a Catalunya El Ministerio de Educación y Formación Profesional se niega a reunirse con la Confederación de STEs-i – STEs-Intersindical Joan Badia i Pujol, passió per la llengua, l’ensenyament i el país – El clot de les Ànimes El Consell Comarcal mostra el seu condol per la mort de Joan Badia | NacióManresa Vuit aspirants a Síndic de Barcelona: com et poden ajudar? | NacióDigital Les candidatures a la Sindicatura de Greuges busquen suport | betevé Mor Joan Badia, filòleg i exalcalde de Callús (Bages)

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes