Premsa

Premsa del 14 i 15-4-21: – Els universitaris tallen la Diagonal en protesta per la “crisi educativa” – El Nacional –  Un estudi …

Creix un 13,95% el nombre de fami?lies que es beneficia dels serveis del Consorci d'Acció Social de la Garrotxa | NacióGarrotxa El Congrés dona llum verda a la llei de protecció a la infància ?Èxit de participació a la primera activitat organitzada a Solsona pel col·lectiu Eixarcolant | Nació Solsona Vuitanta docents més s'inscriuen per vacunar-se i ja són 1.476 de 1.900 La FOLC dona a conèixer la programació de la XI Setmana per la Llengua als Països Catalans – Racó Català Tornen les activitats d'estiu a Lleida Set anys del segrest de les ‘noies de Chibok’ 26 grups bombolla de 14 escoles de Terrassa, confinats per casos de Covid-19 | La torre del Palau Puja amb força la xifra de classes confinades a Terrassa amb el focus posat en una escola | La torre del Palau L'educació emocional arriba a les aules | betevé Barcelona millora les competències emocionals d'infants de 3, 4 i 5 anys amb un programa educatiu Cal lluitar per a les escoles i parcs públics de Figueres – Empordà Educació aspira a recuperar aviat la presencialitat a batxillerat i FP L'IES Santa Eulàlia oferirà un grau superior d'Energies Renovables | La torre del Palau Les carpes instal·lades a les escoles durant el pic de la pandèmia van realitzar 3.000 proves a alumnes El nou currículum d'Educació suposarà més esforç per als alumnes Terrassa oferirà FP en energies renovables – Diari de Terrassa Catalunya contabiliza 1.046 grupos escolares confinados y seis centros cerrados – Barcelona – COPE Catalunya comptabilitza 1.046 grups escolars confinats i sis centres tancats per coronavirus L'Alt Empordà ha registrat una onada més de la covid-19 que el conjunt de Catalunya, segons un estudi

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes