Premsa

Premsa del 13 i 14-4-21

Mig miler de professionals educatius no s'han inscrit per vacunar-se En residència: convivència entre artistes i alumnat adolescent | betevé L'Institut Baix Montseny i l'Escola Ginebró a la fase final de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat | NacióBaixMontseny 210 persones en el primer dia del cribratge a la UPC – Diari de Terrassa El SEP valora que un 70% del personal educatiu s'hagi inscrit per S'enfilen a 23 els grups confinats i a 554 les persones en quarantena als centres escolars Pugen a 892 els grups escolars confinats (+167) i a quatre els centres tancats | ACN | barcelona | Salut | El Punt Avui El 70% del personal educatiu s'ha inscrit per rebre la vacuna con S’enfilen a 725 els grups escolars confinats, 76 més | ACN | Barcelona | Societat | El Punt Avui Un de cada quatre docents rebutja posar-se la vacuna Només dos positius en les 767 proves al campus de Cappont de la UdL Puja la incidència de la pandèmia a les escoles anoienques: 19 grups aïllats i dos centres tancats Un 70% del personal educatiu s'ha apuntat per rebre la vacuna, unes 1.400 persones Incertesa per la segona dosi a València: «No ens espanteu més» | 7TeleValencia Cribratge massiu al campus terrassenc de la Politècnica i amb cita prèvia | Canal Terrassa El cribratge al campus universitari de Manresa comença de forma pausada – Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central Arrenca el cribratge massiu al Campus d'Igualada per detectar casos de COVID-19 asimptomàtics Quan em toca vacunar-me? Calcula en quina data podries rebre la vacuna contra el covid Sara Carmona: "La frustració forma part dels reptes" Vivir en República – Rebelion Atención al alumnado gitano y comunidades de aprendizaje – Magisnet Catalunya contabiliza 892 grupos escolares confinados y cuatro centros cerrados – Barcelona – COPE Los alumnos catalanes confinados aumentan en 3.910 en 24 horas y son 21.695 – Sociedad – COPE Nova edició del "T’estiu molt", amb més de 353.000 places | betevé Catalunya comptabilitza 892 grups escolars confinats i quatre centres tancats per coronavirus Creixen els grups confinats a escoles de Sant Cugat 90 anys de la proclamació de la República catalana Més català a Perpinyà que a Fraga | Cultura | EL PAÍS Catalunya Col·legis tancats i amb grups escolars confinats a Catalunya

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes