Premsa

Premsa del 8 al 13-4-21

Ante la segunda ola de coronavirus, un gremio docente reclamó "el cumplimiento de las medidas de prevención" SOCIEDAD El Intransigente Los beneficios de la práctica del ajedrez: un juego para niños y adultos revitalizado por el efecto Gambito de Dama – Infobae Cataluña contabiliza 649 grupos escolares confinados y cinco centros cerrados – elEconomista.es Robos violentos con cuchillo a menores en escuelas en Barcelona: un detenido Cataluña contabiliza 321 grupos escolares confinados y dos centros cerrados – Sociedad – COPE Apoyo masivo de las regiones francesas a la ley que introduce la inmersión Cataluña contabiliza 725 grupos escolares confinados y seis centros cerrados – elEconomista.es Cataluña contabiliza 149 grupos escolares confinados y un centro cerrado – elEconomista.es El plurilingüismo en Francia – Información Las escuelas pueden obligar a mantener la cámara encendida a los alumnos en las clases online Los alumnos aislados aumentan en los colegios de Cataluña Coronavirus: Cataluña casi dobla el número de alumnos confinados en 24 horas, que llega a 4.340 | Cataluña | EL PAÍS “La salut mental té poc espai per a la paraula i això ha de canviar” | Elena Ferran | MATARÓ | Societat | El Punt Avui Salut habilita un registre perquè les persones sense targeta sanitària s’inscriguin per vacunar-se contra la Covid-19 – Social.cat “Riu-te’n, tu, de les Femen amb les dones gitanes” Se disparan los robos de móviles y patinetes a adolescentes en Barcelona – NIUS Robatoris violents amb ganivet a menors en escoles a Barcelona: un detingut Aprendre de memòria està desfasat? L'Estat francès obre la porta a la immersió lingüística en català a les escoles – Racó Català França i la protecció del català | Editorial | El Punt Avui L’Acellec demana a les escoles que mantinguin les colònies programades perquè són excepció al confinament comarcal – Social.cat França obre la porta a la immersió lingüística | Enric Bonet | París | Política | El Punt Avui Catalunya comptabilitza 725 grups escolars confinats i sis centres tancats per coronavirus Catalunya té 15.991 alumnes confinats, 7.534 més que dissabte Catalunya comptabilitza 649 grups escolars confinats i cinc centres tancats per coronavirus Perpinyà es manifesta per continuar essent "la catalana" Una llei històrica donarà als nord-catalans el dret a la immersió lingüística L'occità també surt beneficiat amb la nova llei de llengües de França – Catalunya Ràdio França permetrà ensenyar en català i les altres llengües regionals a l'escola pública La immersió lingüística en català entra a les aules de la Catalunya del Nord – Catalunya Ràdio Catalunya registra 130 escoles amb algun grup confinat i 4.641 persones en quarantena Colegios cerrados y con grupos escolares confinados en Catalunya El català a les escoles de la Catalunya Nord – Telenotícies Les escoles comptabilitzen 649 grups confinats i cinc centres tancats – Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central Col·legis tancats i amb grups escolars confinats a Catalunya Traçacovid, Última Hora: Escoles confinades a Catalunya STEs-i solicita una reunión con el Secretario de Estado para aclarar TODO sobre el proceso de vacunación del personal docente y no docente de los centros – STEs-Intersindical

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes