Premsa

Premsa del 7 i 8-4-21

Barcelona aspira a abrir 13 nuevas guarderías municipales en tres años Huelga de profesores interinos el 14 de abril – InfoAsturies España quiere ser Finlandia en educación, ¿conseguirá la ley Celaá lo que otras no han logrado? – 08.04.2021, Sputnik Mundo La Acellec dice que el confinamiento comarcal permite las colonias escolares Tras la Semana Santa, 67 centros escolares confinados y uno cerrado en Catalunya – Barcelona – COPE Las escuelas catalanas pueden exigir mantener la cámara encendida en las clases online según la APDCAT – Sociedad – COPE Catalunya contabiliza 67 grupos escolares confinados y un centro cerrado por coronavirus Catalunya contabiliza 66 grupos escolares confinados y ningún centro cerrado – Barcelona – COPE Cataluña contabiliza 67 grupos escolares confinados y un centro cerrado – elEconomista.es Cataluña contabiliza 67 grupos en cuarentena por Covid Aprobada la ley de lenguas de Francia, que permitirá inmersión al 50% en catalán França aprova la primera llei per a protegir les «llengües regionals» | NacióDigital El TSJC dona la raó a l’AMPA del Montgrí pel servei de menjador | J.T | torroella de montgrí | Educació | El Punt Avui L'Acellec diu que el confinament comarcal permet les colònies escolars Catalunya comptabilitza 67 grups escolars confinats i un centre tancat per coronavirus Suport massiu de les regions franceses a la llei que introdueix la immersió Estrasburg avala la vacunació obligatòria dels menors per accedir a les escoles bressol – Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central Estrasburg avala la vacunació obligatòria per accedir a les escoles bressol La meitat de les escoles bressol obriran a l'agost | betevé Aprovada la llei de llengües de França, que permetrà immersió al 50% en català Col·legis tancats i amb grups escolars confinats a Catalunya Pallassos Sense Fronteres combat la Covid amb humor en escoles de màxima complexitat Bargalló fracasa en el reparto de ordenadores escolares

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes