covid-19

Vacunació covid-19

Donat que el Departament d'Educació no és sensible a la importància de tenir informats els seus treballadors/es respecte del procés de vacunació del col.lectiu i, tenint en compte que, pel que sembla, hi ha hagut un canvi de criteri respecte del procediment inicial que consistia a esperar rebre un SMS per tal de poder accedir a un aplicatiu que permetia obtenir data i hora de vacunació, us volem informar que:

  1. El personal dels centres educatius ja no ha d'esperar a rebre un SMS. 
  2. Podeu entrar directament a l'aplicatiu que tot seguit us facilitem: vacunacovid.catsalut.gencat.cat. Si no hi ha cap entrebanc, podreu escollir data i hora de vacunació.
  3. Si en entrar, els punts de vacunació que s'ofereixen són lluny d'on residiu, aneu provant fins que hi hagi disponibilitat en el punt desitjat.
  4. En aquests moments, segons Salut, tenen prioritat les persones d'entre 60-65 anys, però això no impedeix accedir a l'aplicatiu i comprovar si podeu agendar-vos.

A parer nostre, tot el col.lectiu dels centres educatius és essencial i ha estat prioritzat per Salut. En aquest sentit, tot el personal que encara no està vacunat ho hauria de poder fer amb tota normalitat i sense impediments.

Lamentem els canvis de criteri constants i la confusió que es genera, que posa de manifest la descoordinació entre departaments i, per què no dir-ho, evidencia, altre cop, el menysteniment vers els treballadors/es i els seus representants.
 
 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes