Premsa

Premsa del 24 i 25-3-21

Coronavirus hoy en directo: Pfizer inicia ensayos clínicos de su vacuna en niños de 6 meses a 11 años La 'Revuelta Escolar' se extiende a 15 colegios de la capital este jueves Más de 20.000 personas de la comunidad educativa catalana están en cuarentena La cifra de alumnos en cuarentena escala en Cataluña Cataluña: aumentan en 1.807 los alumnos en cuarentena Ascienden los casos de Coronavirus en las escuelas catalanas – Barcelona – COPE Barcelona dirá adiós a los pupitres de las escuelas infantiles para adaptarse a la nueva educación Colegios cerrados y con grupos escolares confinados en Catalunya Cataluña cierra la primera preinscripción escolar 100% online con 138.000 solicitudes (Només) la majoria dels infants se senten molt feliços amb la seva vida – Diari de Girona Un miler d'alumnes lleidatans participen en tallers de cinema promoguts per Galacticat | NacióLleida El període de preinscripció per a infantil, primària i ESO es tanca amb 7.848 sol·licituds a Lleida Sense pupitres ni taula per al mestre a les futures aules d'infantil de Barcelona Esparreguera reprèn les sortides i activitats educatives mediambientals – Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central Barcelona dirà adeu als pupitres de les escoles infantils per adaptar-se a la nova educació Catalunya comptabilitza 874 grups escolars confinats i dos centres tancats per coronavirus Set de cada deu infants catalans se senten molt feliços amb la seva vida Catalunya comptabilitza 792 grups escolars confinats i un centre tancat per coronavirus Es renoven 500 aules d'infantil per adaptar-se a les noves pedagogies | betevé Por en diverses escoles a Espanya: «La vida dels nens està en joc» Un miler d'alumnes d'escoles lleidatanes participen en els tallers de cinema promoguts pel Galacticat Barcelona fa fora els pupitres de l'aula per adaptar-se a nous models educatius Entitats i sindicats d'arreu del país signen un manifest que recull nou objectius en defensa del català Vuit candidats aspiren a convertir-se en Síndic de Greuges de Barcelona Ocho candidatos aspiran a convertirse en Síndic de Greuges de Barcelona Rosa Cañadell i Jordi Giró, alguns dels candidats a liderar el Síndic | betevé 'Enllaçats per la Llengua' presenta un manifiesto por la presencia del catalán en todos los ámbitos de la vida pública

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes