INFORMACIÓ SOBRE EL COMITÈ INTERCENTRES AMB EL DEPARTAMENT 

del 17 de Març del 2021

COMUNICAT  COMITÈ  INTERCENTRES 17-3-21

Volem fer palesa que malgrat la quantitat de punts de l’ordre del dia i la seva importància, el Departament té una actitud d’escolta a les demandes i informacions del comitè però cap intenció de moure’s un mil·límetre del guió. Sense cap més resposta que aquella que està obligat a donar per normativa. 

 

Retard en la vacunació del personal PAS 
No van reconèixer ni assumir el problema en el traspàs de dades, des d’USTEC·STEs(IAC) les darreres setmanes hem treballat i pressionat al Departament per a solucionar la situació  fent arribar les dades a l’administració.

 

• Procés selectiu TEEI :
Informen que  aquest procés no es pot parar si no és per ordre del tribunal superior de justícia i, per tant, el  procés continua. 
La data de les proves sortirà amb el llistat definitiu de persones admeses.  La prova segons les bases té un únic tribunal i s’ha treballat amb el Procicat de cara a les mesures per convocatòries massives. 
Davant la nostra demanda que el supòsit pràctic tingués un redactat més clar i senzill que no doni peu a interpretacions, que no fossin preguntes encadenades…. la resposta va ser que l’òrgan tècnic té autonomia i que calia respectar-la. 

 

• Procés selectiu d’Integrador/a Social (INS) 
El  Departament  està  treballant en un primer esborrany de les bases que posteriorment presentarà al comitè.
   

Dotació de materials informàtics: 
Davant la demanda de material informàtic per tot el personal que ho necessita, la resposta  és que  els serveis educatius ja estan dotats i s’està avaluant la resta del personal per prendre decisions i anar agregant-los progressivament. 
Una altra vegada com a Comitè Intercentres  tornem a expressar el nostre malestar i el tracte discriminatori del Departament cap al personal laboral d'atenció educativa.

• Atenció a la Borsa: 
  – Es tancarà la borsa de TIS a  31 de Març
  – La resta de categories (EEE, CUI, NAJ I  Oficial de primera en manteniment) es mantenen obertes a les comarques que   actualment ho estan     
 – S’obrirà  la categoria de FIS per totes les comarques
 – En previsió a l'oferta pública de TEEIS s’ha demanat que les persones que estan a la borsa al juny  puguin modificar dades, comarques,…, el Departament ho valorarà en funció de com vagi el procés d’oposició 

 

Mesa d’inclusiva EEE  i FIS: 
  Sense  data per  la propera mesa tècnica d’educadors i fisioterapeutes   

 

•  Llars d'infants a les escoles EDU vs. TEEI:
Denunciem que no es respecta les funcions de les TEEI aprovades pel Comitè Intercentres al contractar personal tècnic especialista en educació infantil a les aules de llars d'infants a les escoles rurals, que en tot cas, haurien de ser EDUs, i per tant, una categoria superior 

 

•   IEA Oriol Martorell: 
El departament s’excusa (hi havia un grup de treball, però amb la Pandèmia es va paralitzar) i segueix retardant la millora de les condicions laborals.
 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes