Premsa

Premsa del 15 al 17-3-21

Suspensió de la vacuna d'AstraZeneca: resolem tots els dubtes Pugen a 731 els grups escolars confinats i a 17.558 les persones en quarantena Multen una empresa catalana per bretxa salarial amb 15.625 euros: «Molt greu» La perspectiva de gènere, des de l'escola – Diari de Terrassa L’esport escolar del Baix Llobregat s’uneix per posar en relleu la seguretat a l’escola L'Escola Camp Clar, únic centre 'sentinella' de la covid a la demarcació L'Alt Empordà té nou grups escolars confinats a causa del coronavirus – Empordà Famílies de Lleida tramiten 854 preinscripcions el primer dia Escoles tancades i amb grups escolars confinats a Catalunya Els confinaments a les escoles registren un lleuger augment, però estan a la franja baixa – Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central El Govern multa una empresa per pagar menys a les dones El Govern multa una empresa per bretxa salarial amb una sanció "molt greu" de 15.625 euros Educació rep 21.637 sol·licituds en el primer dia de preinscripció escolar Comença la preinscripció per a P3 i primària de forma totalment telemàtica | Canal Terrassa Comença la preinscripció escolar per al curs 2021-2022 de manera completament telemàtica Comença la preinscripció a l'ESO per al curs 2021-2022 Catalunya comptabilitza 731 grups escolars confinats i tres centres tancats per coronavirus Catalunya comptabilitza 682 grups escolars confinats i quatre centres tancats per coronavirus Aquesta primavera es posaran en marxa les obres de construcció del nou Ajuntament de Castellví de la Marca – El Cargol l El setmanari del Penedès l Societat l Política l Economia l Cultura l Vins i Caves l Món casteller l Entrevistes l Esports 20 anys de la Viquipèdia en català «Utilitza la tecnologia amb habilitat per no perdre el cap» – Diari de Girona

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes