Premsa

Premsa del 11 al 15 de març 

Dones en la Ciencia (III): entrevista a Lidia Almazan, llicenciada en Física | Noticies La Marina Plaça Quin ha estat l'impacte de la pandèmia als centres educatius d'Olot el 2020? | NacióGarrotxa Multen una empresa que pagava menys a les dones | betevé Més de mil alumnes gaudiran del programa «Anem al teatre» al Teatre de l’Ametlla | NacióBerguedà Continuen baixant els alumnes gironins que estudien l'assignatura de religió – Diari de Girona La preinscripció escolar es farà des d’ara per internet | Rosa M. Bravo | Barcelona | Educació | El Punt Avui Sant Cugat compta amb 327 persones confinades en els cent… Un any des que les escoles van tancar per la Covid-19 | Canal Reus TV Notícies – Menys del 10% dels centres educatius a Sant Cugat registren casos de Covid-19 Catalunya comptabilitza 864 grups escolars confinats i cinc centres tancats per Covid-19 Ciència i escola | Àngel Guirado | Articles | El Punt Avui Comença la preinscripció escolar al curs 2021-22 | betevé Urgent: La setmana acaba amb males notícies sobre el coronavirus a les escoles catalanes «Tancar les escoles va ser l'impacte més dur de tota la meva carrera professional» – Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central Un any de pandèmia educativa: 168 milions d'infants no han pogut tornar a l'escola Un any després del seu tancament, les escoles tenen un índex mínim de confinaments – Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central El govern xinès demana a les escoles que promoguin la masculinitat – Catalunya migdia (cap de setmana) Escoles tancades i amb grups escolars confinats a Catalunya FOLC – Federació d'organitzacions de la llengua catalana Resposta a les patronals: més de 300 entitats exigeixen que no es criminalitzi la protesta | NacióDigital L'acord per a l'ampliació de l'Escola Portitxol posa fi a una batalla de més de 30 anys Demostració de força en resposta a l'acte dels empresaris: "Exigim la fi de la criminalització de la protesta" | Público Unes 250 entitats signen un manifest per exigir “un canvi” cap a polítiques “al servei de la vida digna” – Social.cat Un error en el concurs de trasllats afecta 200 docents de les Terres de l'Ebre L'any de totes les crisis | NacióDigital Prop de 300 entitats s'erigeixen en el "contrapoder" a la patronal: "Exigim la fi de la criminalització de la protesta" Trabajadoras sociales de la Generalitat sufren precariedad

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes