Premsa

Premsa del 4 al 10-3-21

Sindicats d'estudiants es manifesten a Barcelona per una "educació feminista" Milers de dones omplen els carrers de Catalunya pel 8-M: “No és un dia de celebració, sinó de reivindicació” – Social.cat Sis grans pedagogues i mestres que han revolucionat l'educació, per Elisabet Pedrosa – Catalunya Ràdio La covid agreuja la bretxa de gènere a Catalunya | Catalunya | EL PAÍS Catalunya Clam per la igualtat: desenes de protestes arreu de Catalunya pel 8-M Baixen a 974 els grups escolars confinats i a 23.850 les persones en quarantena Catalunya comptabilitza 974 grups escolars confinats i un centre tancat per la Covid-19 El pla per analitzar el virus a les escoles comença amb retard i menys centres dels anunciats Així s'han adaptat les escoles d'Osona a la Covid | Osona.com Catalunya comptabilitza 759 grups escolars confinats i dos centres tancats per coronavirus Sobre la immersió lingüística a les escoles –i alguna cosa més- – Racó Català Alumnes de Sant Fruitós aprenen els beneficis d'escalfar l'escola amb biomassa – Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central Catalunya comptabilitza 988 grups escolars confinats i un centre tancat per coronavirus Neguen que la variant britànica afecti més els joves | betevé La Covid-19 retrocedeix amb força a les escoles catalanes, amb dos centres tancats La pandèmia també s'estanca a les escoles catalanes, amb un únic centre tancat Les Greta Thunberg de Catalunya El Govern crea una unidad contra la violencia escolar activable a través de una 'app' Reducció de ràtios i preinscripció telemàtica a les escol… La biomassa entra a l'escola – Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central Puja la incidència de la Covid-19 a les escoles catalanes després de dies de descens 26 escoles i instituts, coinvestigadors de la Covid durant dos cursos Escoles tancades i amb grups escolars confinats a Catalunya Embolic en el concurs de trasllats amb els docents valencians a Catalunya La concentració feminista del 8-M tenyeix de color lila els carrers de Barcelona Lío en el concurso de traslados con los docentes valencianos en Cataluña – Levante-EMV Un error informàtic impedeix que 200 docents valencians que treballen a Catalunya tornin al País Valencià Malestar por la pifia con el traslado de profesores a Valencia

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes