USTEC·STEs

STEPV i USTEC-STEs (IAC) sol·liciten

a les respectives Conselleries d’Educació i al Ministeri, que publique un nou llistat provisional del concurs de trasllats corregit

Dijous passat es van publicar els llistats provisionals de destinacions del concurs de trasllats de secundària i inspecció. Es va detectar una errada generalitzada que feia que cap persona amb plaça definitiva a Catalunya, que optava a places catalogades amb requisit lingüístic en valencià al País Valencià, fos adjudicada.

Des de passat dijous, STEPV i USTEC-STEs (IAC) hem estat en permanent contacte per tractar d’esbrinar l’errada i demanar una solució al problema. Hem demanat explicacions tant a la Conselleria d’Educació del País Valencià com al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i així mateix, ambdós sindicats hem estat en continu contacte amb les persones afectades.

La resposta rebuda de moment per part del Departament de Catalunya és:

  • Hi ha hagut un problema informàtic en l’extracció de dades del fitxer que s’envia al Ministeri per a l’adjudicació de places.

  • L’errada es detecta en una lectura incorrecta de la sol·licitud en un camp de l’apartat de petició de llocs de treball del País Valencià. S’han fet gestions amb el Ministeri i es corregirà en l’adjudicació definitiva.

  • S’informarà a les persones afectades que, si ho consideren convenient, poden presentar reclamacions fins el 18 de març inclòs.

     

Davant d’aquesta resposta, STEPV i USTEC-STEs (IAC) denuncien que:

  • Independentment que l’errada siga del Departament de Catalunya o del Ministeri, cal buscar una solució immediata al problema. Cal tindre en compte que no només estan afectades les persones que concursen des de Catalunya, sinó també les persones que han obtingut una destinació provisional al País Valencià, que poc tindrà a veure amb la definitiva.

  • En la resolució definitiva, a la qual ja no hi ha període de reclamacions ni tampoc possibilitat de desistiment, s’aboca a les persones afectades a iniciar la via potestativa, exhaurint la via administrativa: o bé amb la presentació d’un recurs de reposició (1 mes) o bé en la via contenciosa administrativa (dos mesos) amb la qual cosa, pot provocar que no es resolguin a temps per incorporar-se el mes de setembre de 2021.

Així doncs, des de STEPV i d'USTEC·STEs demanem a ambdues Conselleries i al Ministeri una correcció d’errades i una nova publicació de l'adjudicació provisional, així com l’obertura d’un nou termini per desistir del concurs si es participa voluntàriament o reclamar.

Un error de tal magnitud cal solucionar-lo ara, el més ràpid possible i de cap manera es pot  esperar a la resolució definitiva del concurs.

STEPV i USTEC-STEs (IAC) sol·liciten a les respectives Conselleries d’Educació i al Ministeri, que publique un nou llistat provisional del concurs de trasllats corregit en PDF

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes