Comunicat

USTEC-STEs (IAC) exigim deixar sense efecte la resolució provisional del CT als cossos d’ensenyaments secundaris i a publicar-ne una n…

USTEC-STEs (IAC) exigim deixar sense efecte la resolució provisional del CT als cossos d’ensenyaments secundaris i a publicar-ne una nova resolució sense incidències

Davant de la Incidència a les adjudicacions provisionals del concurs de trasllats del cos de secundària i inspecció amb destí al País Valencià denunciada per USTEC-STEs (IAC), la resposta de l’Administració és:

  • Hi ha hagut un problema informàtic en l’extracció de dades del fitxer que s’envia al Ministeri per a l’adjudicació de places.

  • L’errada es detecta en una lectura incorrecta de la sol·licitud en un camp de l’apartat de petició de llocs de treball del País Valencià. S’han fet gestions amb el Ministeri i es corregirà en l’adjudicació definitiva.

  • S’informarà a les persones afectades que, si ho consideren convenient, poden presentar reclamacions fins el 18 de març inclòs.

Davant d’aquesta resposta, USTEC-STEs (IAC) denunciem que:

  • Aquest Departament d’Educació ens té massa acostumat a incidències informàtiques que acaben perjudicant el personal participant, només ens cal recordar el curs passat la baremació de la llista oberta que va haver d’anul·lar-se a causa dels múltiples errors. Una administració que mou un volum tan gran de treballadors i treballadores ha de comptar amb els recursos suficients i amb el personal suficient per fer totes les gestions.

  • És inacceptable que es pretengui solucionar directament a les adjudicacions definitives del mes de maig el problema informàtic detectat.

  • El fet que una bona part de les persones participants no obtinguin cap plaça provisional, amb tota l’angoixa personal que provoca, tindrà com a conseqüència que les adjudicacions definitives estiguin molt més alterades, fet que pot modificar molt les adjudicacions del mes de maig.

  • En la resolució definitiva, a la qual ja no hi ha període de reclamacions ni tampoc possibilitat de desistiment, s’aboca a les persones afectades a iniciar la via potestativa, exhaurint la via administrativa: o bé amb la presentació d’un recurs de reposició (1 mes) o bé en la via contenciosa administrativa (dos mesos) amb la qual cosa, pot provocar que no es resolguin a temps per incorporar-se el mes de setembre de 2021.

Des d'USTEC·STEs exigim al Departament d’Educació que es faci una nova publicació de l'adjudicació provisional o que s'insti al Ministeri per deixar sense efecte la resolució provisional publicada el passat 4 de març i s’exigeixi una nova publicació provisional, i que per tant, es faci efectiu el dret a qualsevol persona participant a poder reclamar o desistir, si és participació voluntària, del concurs de trasllats per causes únicament informàtiques.

Un error de tal magnitud cal solucionar-lo ara, el més ràpid possible i de cap manera esperar a la resolució definitiva.

USTEC-STEs (IAC) esperem una millor resposta de l’administració envers les persones afectades.

 

USTEC-STEs (IAC)

9/03/2021

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes