Vacunes per a tot el personal dels centres educatius. Amb la Salut no hi pot haver diferències.

Actualment ens consta que en més d'una cinquantena de centres, el personal laboral PAE i PAS, tot hi haver corroborat que estan donats d'alta a la meva salut, tenir les dades actualitzades i constar correctament al GUAC (llistat lliurat per la direcció del centre on consta tot el personal del centre), no ha rebut l'sms per vacunar-se a diferència de la resta de professionals del seu centre, que en la majoria de casos ja s'han vacunat, i/o han rebut sms.

Les treballadores de totes les categories professionals de personal laboral, igual que la resta de professionals en els centres durant la situació excepcional en la qual ens trobem, han estat i estan dia a dia atenent l' alumnat i sostenint, malgrat tot, el bon funcionament de les escoles en primera línia, com la resta de professionals. Estem tractant en contacte estret amb l'alumnat, amb una distància de seguretat ínfima i no sempre amb totes les mesures.

Denunciem aquesta greu situació i demanem explicacions a totes les parts implicades i una ràpida solució per a totes  aquelles treballadores que es vulguin posar la vacuna.

            DIEM PROU!!

 Estem recollint el nom de tots els centres on hi ha personal afectat als diferents territoris.

USTEC-STEs (IAC)

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes