Premsa

Premsa del 1 al 3-3-21 

Els vacunats amb dues dosis no es confinaran si són contactes de positius Les cases de colònies de la Garrotxa començaran a acollir grups escolars aquesta setmana – Garrotxa Digital El Govern destina 18 milions a pal·liar efectes en l'activitat de les escoles La vaga d'estudiants de l'Institut del Teatre exigeix canvis a les aules perquè siguin «espais segurs» Menys control, més acompanyament: un nou decret per posar al dia la feina dels inspectors d'educació L’Aran es planteja tancar les escoles per l’augment dels brots de Covid | NacióLleida L'Ajuntament de Calafell dona suport a la jornada contínua a les escoles «Cos i Ficció»: la nova campanya d'Escoles Coeducatives per combatre la hipersexualització en infants i joves | NacióSantCugat Catalunya comptabilitza 936 grups escolars confinats i un centre tancat per cornavirus Catalunya demana a l'Estat ampliar la franja d'edat per vacunar amb Astra Zeneca – Diari de Girona La síndica d'Aran reclama mesures concretes per les escoles araneses que podrien passar pel seu tancament El coronavirus torna a guanyar terreny als centres escolars de Catalunya Millora generalitzada a les escoles catalanes amb tres centres tancats per Covid-19 'reset ciutat': el dia a dia a les escoles | betevé "Estem arribant a la incidència zero" en els col·lectius ja vacunats, segons Argimon L'Aran reclama restriccions específiques, també a les escoles, per frenar el virus Les escoles de casa nostra que tenen grups confinats són menys del 15% – Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes