El col·lectiu TEEI és primordial a les aules de P3
26/02/21 Vaga TEEI del 26 de febrer. Fotos de les concentracions a Barcelona

Donem les gràcies al Departament d’Educació per admetre per primera vegada des de la creació de la categoria de TEEI, que en vista de la vaga del 26 de febrer de 2021 amb el suport d’USTEC·STEs (IAC), en l’ordre de serveis mínims ORDRE TSF/ /2021 per la qual es garanteixen els serveis essencials del col·lectiu TEEI, aquest col·lectiu som considerats personal tan essencial i primordial, que pot provocar la interrupció de l’ensenyament a l’alumnat de P3. Som tan imprescindibles que diu que impossibilitaria a les famílies portar als seus fills a l’escola, encara que cada grup tingui un/a tutor/a docent.

«… amb la conseqüent impossibilitat dels treballadors amb menors al seu càrrec de fer ús del dret al treball, així com l’obligació que comporta el servei essencial que es presta en els centres educatius públics de preservar el dret a la seguretat dels menors.»

 

La figura de TEEI és imprescindible!!

El Departament d’Educació imposa uns serveis mínims, amb ambigüitats, que impedeixen a algunes TEEI a fer vaga.

«A tots els centres educatius del Departament d’Educació amb més de dos grups del primer curs del segon cicle d’educació infantil: Un/a tècnic/a especialista en educació infantil.»

 

La figura de TEEI és imprescindible!!

En moments com el que estem vivint, a causa de la COVID-19, és complicat d’entendre que, per una banda s’han d’establir grups estables de convivència, i per l’altre, quan es confina un grup de P-3, la persona TEEI no es considera grup bombolla i pot seguir treballant.

«…pot comportar la possibilitat que quedin interromputs els serveis d’ensenyament dels centres públics en l’horari escolar, atesa la distribució de grups estables de convivència…»

 

La figura de TEEI és imprescindible!!

USTEC-STEs (IAC) ens preguntem, si les TEEI són tan importants:

  • Com és que no hi ha una TEEI a cada aula de P3?

  • Com és que permetrà perdre més de la meitat de TEEIs amb un procés injust en què no es consoliden ni la meitat de les places?

  • Com és que no se’ns substitueix sempre i per qualsevol motiu?

  • Com és que posa traves en la reclassificació d’aquest personal tan essencial?

USTEC·STEs demana al Departament d’Educació que posi en valor sempre la figura TEEI, perquè és important sempre!

Als nostres centres, tot el personal de suport educatiu és imprescindible!

 

USTEC-STEs (IAC)

26/02/2021

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes