Premsa

Premsa del 24 i 25-2-21

Save The Children denuncia que 147.000 menors viuen sense papers a Espanya – Diari de Girona A Espanya hi ha gairebé 147.000 menors indocumentats, denuncia Save The Children Save the Children alerta que 147.000 nens immigrants viuen sense papers a Espanya – Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central Catalunya suma 104 grups escolars confinats aquest dimecres i ja en són 955 L’activitat del lleure educatiu i cultural va caure un 40% el 2020 – Social.cat Catalunya té 34.000 menors immigrants vivint en situació irregular La Generalitat pagarà el deute de les guarderies d’Esplugues La Generalitat pagará la deuda de las guarderías de Esplugues Què n'hem de fer, de la filologia? Figueres impulsa la formació professional a la comarca – Diari de Girona Agresiones sexuales a menores: a niñas, en silencio y por sus padres Las universidades piden que se les incluya en la vacunación del ámbito educativo – Levante-EMV Salud comenzará el viernes a vacunar a los profesores | El Correo El Gobierno confirma malas noticias sobre los colegios de España: 'podrían cerrar' Cataluña contabiliza 955 grupos escolares confinados y tres centros cerrados – elEconomista.es El Covid repunta en los colegios catalanes Cataluña pide "corresponsabilidad" entre hombres y mujeres con las tareas domésticas en su campaña por el 8M El Govern aboga por la "corresponsabilidad" entre hombres y mujeres en su campaña del 8M La UOB s'oposa a la rebaixa del català com a requisit per al professorat del Conservatori Superior i l'ESADIB Nou escoles de Rubí s’afegeixen a la campanya ‘Dents fortes i sanes’ Sheila Beltrán: El lleure educatiu en temps de pandèmia – Social.cat La Covid-19 empitjora a les escoles catalanes: 635 centres ja tenen algun grup confinat

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes