Premsa

Premsa del 19 al 24-2-21

?Dos centres educatius de la comarca han iniciat aquesta temporada el programa Esport Blanc Escolar | Nació Solsona La commemoració del 8 de març programa 26 actes amb la implicació de 15 entitats – Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central Girona tindrà el curs vinent un nou mapa de zones escolars – Diari de Girona Terrassa modernitza un total de 33 zones de joc en carrers, parcs i places d’arreu de la ciutat El Berguedà només té una classe confinada | NacióBerguedà Les cases de colònies esperen tornar a l'activitat abans de Setmana Santa – Garrotxa Digital L'interès per la docència puja els últims anys i creix el nombre de places Detectats dos possibles casos de la variant brasilera i dos més de la sud-africana – Diari de Girona La preinscripció i les jornades de portes obertes ja tenen dates – Cerdanyola al dia Jornades de portes obertes, també telemàticament | betevé Baixa el nombre de confinats a les escoles de l'Anoia La meitat d'escoles públiques de Barcelona baixaran les ràtios de P3 Menys del 2% dels test a professionals dels centres escolars ha donat positiu – Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central Tres escoles religioses de Barcelona passen a la xarxa pública a partir del curs que ve Notícies – Sant Cugat tanca la setmana amb 17 grups confinats de 13 centres educatius Catalunya comptabilitza 955 grups escolars confinats i tres centres tancats per coronavirus "Ens tanquen": mobilització a contrarellotge a la Barceloneta per salvar l'Escola Sant Joan Baptista Catalunya comptabilitza 851 grups escolars confinats i dos centres tancats per coronavirus Els pares denuncien una professora de l'escola de Sant Jaume La Salle que va encapçalar una marxa negacionista Tres centres concertats de l'Eixample passaran a ser públics el curs vinent | NacióDigital L'ajuntament confirma el tancament de les dos bressol públiques d'aquest barri de Lleida Menos coches y contaminación en 92 escuelas de Barcelona Una llar d'infants tarragonina, l'únic centre tancat per Covid a Catalunya A Catalunya hi ha 27.443 persones de la comunitat educativa en quarantena Barcelona accelera la pacificació dels entorns escolars i contempla 66 actuacions aquest 2021 ¿Quan tornaran les classes en instituts i universitats i obriran les extraescolars durant la desescalada a Catalunya? Augmenten els positius entre alumnes d'un grup classe | betevé Convocan una huelga universitaria este viernes en Catalunya por la detención de Hasél L'Eixample sumarà un miler de places d'escola pública el proper curs | betevé La Covid-19 retrocedeix a les escoles catalanes, amb un únic centre tancat Los alemanes desconfían de la vacuna de AstraZeneca Les escoles bressol privades ja veuen "la llum" | betevé Creix la incidència de la Covid-19 a les escoles i es tanca un nou centre educatiu Barcelona guanya 1.050 places públiques de tres escoles que deixen de ser concertades Escoles tancades i amb grups escolars confinats a Catalunya Ocupació exprés del rectorat de la UB i protesta estudiantil per Hasél

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes