USTEC·STEs

USTEC·STEs (IAC) EXIGEIX L’ALLIBERAMENT IMMEDIAT DE PABLO HÁSEL

La detenció i empresonament del raper Pablo Hásel, aquest matí, és una vergonya democràtica provocada per un tribunal desacreditat de passat llòbrec i antidemocràtic. Entenem que el govern català i les seves forces de seguretat no hi haurien d'haver contribuït a aquest acte que representa un escàndol internacional i un atemptat contra la llibertat d'expressió i els fonaments més elementals de tota societat democràtica.
També volem denunciar la col·laboració del rector de la Universitat de Lleida en la detenció. Entenem que no es pot permetre que una persona perseguida per haver criticat la monarquia i fet ús del seu dret a la llibertat d'expressió pugui ser detingut en un recinte educatiu d'ensenyament superior, i encara menys, en la Universitat més antiga dels Països Catalans. La universitat ha estat tradicionalment, un espai de refugi per al lliure pensament. La creixent privatització i degradació democràtica de les instàncies educatives també s'han demostrat en aquest afer.
És per això que, de la mateixa manera que Amnistia Internacional i les instàncies judicials europees, exigim l'immediat alliberament del raper Pablo Hásel, i demanem fermesa a les institucions del nostre país per fer front a la deriva franquista i antidemocràtica del poder judicial d'aquest país, obsedit a protegir els poders fàctics del franquisme.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes