Funcions pròpies i clares del Personal d’Atenció Educativa (PAE)  

Volem posar una vegada més de manifest, la manca d'un pla d'acollida del personal d'atenció educativa que arriba per primera vegada al centre, on trobem moltes vegades un desconeixement de la seva figura professional i funcions per part de les direccions del centre. Resultat d'això és la confusió i mal estar que es produeix per ambdues parts.  Aquesta situació,  es fa més palesa en el cas de les persones contractades com a reforç COVID durant aquest curs.

Demanem a l'administració que vetlli perquè les direccions programin les actuacions del  personal PAE adscrit al  seu centre,  d’acord amb  les funcions establertes al Document per a l'Oirganització i la Gestió dels Centres per al PAS i  PAE (2020-2021) . També considerem prioritari  establir un pla d'acollida, específic per a cada categoria professional, per tal de dignificar la feina i reconeixement d’aquestes treballadores/s als centres.

Creim important que ens feu arribar qualsevol dubte o incidència, que us pugueu trobar al respecte. Contacte del Personal Laboral  d’ USTEC·STEs (IAC)

Entre totes i totes
construïm millors condicions laborals!

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes