Premsa

Premsa del 8 al 10-2-21

L'Esport Blanc Escolar arrenca amb 1.700 alumnes | NacióMuntanya El Govern preveu acabar el curs amb tot el personal docent vacunat de Covid Educació avala el nou mapa de zones escolars de Girona ciutat, que ja es podrà aplicar a partir del curs vinent Moià fomenta els bons hàbits de salut bucodental amb «Dents fortes i sanes» – Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central Prop del 80% dels grups amb un alumne amb coronavirus no ha tingut un cas secundari El nombre de confinats als centres escolars del Bages baixa d'un terç en una setmana – Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central L'Esport Blanc Escolar arrenca al Berguedà amb 123 alumnes de sis escoles | NacióBerguedà Alemanya manté les restriccions fins al 7 de març però comença a obrir les escoles Educació concreta la incorporació de quatre escoles concertades de Barcelona a la xarxa pública | NacióDigital Catalunya comptabilitza 1.477 grups escolars confinats i cinc centres tancats per coronavirus Catalunya comptabilitza 1.603 grups escolars confinats i vuit centres tancats pel coronavirus El Govern confirma que el curs acabarà amb tot el personal educatiu vacunat – Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central L'Esport Blanc Escolar 2020-2021 comença al Solsonès amb 47 alumnes de 2 escoles | Nació Solsona Educació preveu acabar el curs amb 150.000 docents i personal educatiu vacunats | Redacció | Barcelona | Salut | El Punt Avui Més participació que mai a la Jornada Parlem de les Escoles Públiques de Manresa | NacióManresa Catalunya té 35.743 persones de la comunitat educativa en quarantena Comença el programa Esport Blanc Escolar amb 1.700 alumnes de 44 escoles Les escoles fan carmanyoles per als alumnes amb beca menjador confinats La Covid-19 deixa Catalunya sense Carnestoltes Menys del 2 % d'automostres de professors, positives | betevé Salut inclou els docents entre el personal essencial que es vacunarà en tres mesos El programa Esport Blanc Escolar arrenca al Pirineu amb gairebé 1.700 alumnes de 44 escoles de nou comarques Els grups escolars confinats per coronavirus a Catalunya baixen a 1.477 Manifestació a Perpinyà per reclamar més ensenyament de català La pandèmia es frena a les escoles amb menys grups confinats Salut vacunarà el personal educatiu en els pròxims tres mesos aFFaC exigeix “valentia” amb l’escola pública i avisa que Catalunya encapçala la llista de centres concertats a Europa – Social.cat Escoles tancades i amb grups escolars confinats a Catalunya

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes