Premsa

Premsa del 4 al 8-2-21 

Notícies – Les armes no eduquen, les armes maten! «Els nens, nenes i adolescents som ciutadans amb drets, ara i aquí» Mor la pedagoga Carme Agustí Baixen a 1.905 els grups escolars confinats per Covid-19 "Necessitem més gent a qui li agradin les matemàtiques" Salut i Educació emprenen la recerca dels positius sans a escoles i instituts de la Garrotxa | NacióGarrotxa Catalunya comptabilitza 1.905 grups escolars confinats i set centres tancats Els casos de Covid-19 baixen en tots els grups d'edat excepte els menors de 15 anys – Empordà Disminueix el nombre de grups escolars confinats per coronavirus Cauen els casos en tots els grups d'edat excepte els menors de 15 anys – Diari de Girona Tres dies sense pati a les escoles amb meses electorals | Redacció | Barcelona | Política | El Punt Avui Baixa la transmissió del coronavirus en totes les edats, tret dels menors de 15 anys Els centres educatius de la Catalunya Central han rebut el 20% dels portàtils – Regió7 :: El Diari de la Catalunya Central Els casos de coronavirus baixen en tots els grups d'edat per les restriccions excepte els menors de 15 anys Notícies – S'estanca el nombre de grups confinats a les escoles de Sant Cugat L'ONCE distribueix el primer LEGO en braile a 150 escoles catalanes Els casos de coronavirus baixen en tots els grups d’edat excepte entre els menors de 15 anys | ACN | Barcelona | Salut | El Punt Avui Petit repunt de grups confinats en els centres escolars d… Comencen els cribratges massius als centres educatius d'Olot però de moment el Govern descarta tancar escoles El coronavirus fa inajornables els reptes de l'escola catalana | NacióDigital Els casos de covid a Catalunya baixen en tots els grups d'edat excepte entre els menors de quinze anys

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes