Comunicat

El Departament d’Educació continua entestat a obrir demà a qualsevol preu, fins i tot aquells centres que no poden garantir la presè…

El Departament d’Educació continua entestat a obrir demà a qualsevol preu, fins i tot aquells centres que no poden garantir la presència de tot el seu personal a causa del Filomena

La borrasca que hem patit aquest cap de setmana ha deixat diferents zones de la Catalunya sud amb importants gruixos de neu i amb moltes incidències al respecte. A hores d'ara, molts pobles continuen amb carrers plens de neu i dificultats per circular-hi.

Demà, dia 11 de gener, està previst que comencen les classes als centres d'arreu de Catalunya. Malauradament, aquestes incidències provocades per la borrasca Filomena faran impossible que molts docents i personal laboral pugui acudir als seus centres de treball, sobretot aquells que viuen o duen a terme la seva feina en els llocs més afectats.

Per pal·liar aquests efectes, el Departament ha enviat una circular als diferents equips directius dels centres per tal que es delimitin serveis mínims per poder acollir l'alumnat d'aquestes zones.

Des del Sindicat USTEC-STEs (IAC), rebutgem frontalment aquesta proposta, ja que la previsible falta de personal per a demà suposaria trencar els grups bombolla i posar en risc tota la comunitat educativa davant de la pandèmia de COVID-19 que estem patint. Els grups estables han de romandre junts, i si aquesta situació no es pot mantindre pels motius esmentats en aquest comunicat, és imperatiu que no es reprenguen les classes fins que es pugui garantir la seguretat de tots i cadascun dels assistents als centres de treball.

Davant d'això, demanem al Departament d'Educació i als ServeisTerritorials de les zones afectades que endarrereixin la tornada a les classes fins que les condicions siguen les òptimes per reemprendre l'activitat lectiva a les localitats més afectades pel temporal.

USTEC-STEs (IAC)

10/01/2021

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes