USTEC·STEs

Iolanda Segura, nova portaveu del sindicat USTEC·STEs (IAC)

Iolanda Segura Corrales, mestra i delegada sindical de la Catalunya Central, ha estat elegida avui per consens pel Secretariat Nacional d’USTEC·STEs (IAC) com a nova portaveu nacional.
En aquesta responsabilitat, en endavant, succeirà Ramon Font, que havia exercit aquestes funcions des de 2015, i que en els darrers mesos havia expressat la voluntat de ser rellevat.

En la reunió d’avui s’ha escenificat aquest gran canvi, on s’ha agraït el treball i dedicació d’aquests anys a Ramon Font, i s’ha donat la benvinguda a Iolanda Segura, que comptarà amb el suport i la col·laboració d’un bon equip de comunicació i de tot el sindicat en el seu conjunt.

    

 

USTEC-STEs (IAC)

17/12/20

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes