Premsa

Premsa del 14 al 16 de desembre

"Volem una educació segura i de qualitat" | Canal Reus TV USTEC-STEs (IAC) es concentrarà dimecres davant del Gabriel Ferrater de Reus en suport dels docents | Tots21 | Notícies de Tarragona, Reus, Tarragonés i Baix Camp La vuelta al cole tras las Navidades en Catalunya será el 11 de enero en lugar del día 8 La Generalitat retrasa la vuelta al cole tras las fiestas navideñas Cataluña retrasa el inicio del segundo trimestre al 11 de enero Educación retrasa el inicio del segundo trimestre al lunes 11 de enero – Barcelona – COPE Cataluña retrasa la vuelta al cole tras Navidad al 11 de enero por el avance del coronavirus – NIUS La Generalitat retarda la volta a l'escola després de les festes nadalenques El curs escolar es reprendrà l'11 de gener per l'agreujament de la pandèmia – Diari de Barcelona | Diari de Barcelona Educación retrasa el inicio del segundo trimestre al lunes 11 de enero | NoticiasDe.es Educació retarda l'inici del segon trimestre al dilluns 11 de gener Educació ajorna fins a l’11 de gener la tornada a l’escola després de Nadal Prescinden de una profesora interina por estar embarazada Educación retrasa el inicio del segundo trimestre al lunes 11 de enero – El Liberal Tests masivos para profesores: la opción que valora Bargalló Cataluña retrasa la vuelta a las aulas del 8 al 11 de enero – Faro de Vigo Cataluña retrasa la vuelta a las aulas del 8 al 11 de enero – La Nueva España Los niños volverán a clase el 11 de enero en lugar del día 8 en Cataluña para poner distancia con las fiestas familiares Els sindicats veuen amb bons ulls endarrerir la represa del curs escolar després del Nadal

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes