Comunicat

L’inici del 2n trimestre serà el dilluns 11 de gener de 2021 a petició d’USTEC-STEs (IAC)

A petició d’USTEC·STEs (IAC), el Departament d’Educació ens ha informat avui que el 22 de desembre s’aprovarà un decret-llei per considerar el divendres 8 de gener de 2021 com a dia no lectiu i per tant, l’inici de classes del 2n trimestre serà el dilluns 11 de gener de 2021.

Celebrem aquesta decisió, però seguim reclamant que el dilluns 21 de desembre també sigui considerat dia no lectiu. Els mateixos arguments que s’han esgrimit per prendre aquesta decisió amb la situació epidemiològica que estem vivint al nostre país, es pot prendre pel darrer dia de trimestre per avançar-lo a divendres 18 de desembre.

USTEC-STEs (IAC) exigim el manteniment dels nomenaments des del dia 8/01 i que el Departament d'Educació no aprofiti qualsevol oportunitat per empitjorar les condicions del personal substitut.

USTEC·STEs (IAC)

16/12/20

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes