Retribucions

Informació anterior- Retribucions

 

RETRIBUCIONS 2021

 

TAULES RETRIBUCIONS 2021


 


Enllaç als horaris i retribucions segons el tipus de jornada

Substituir un càrrec dona dret a cobrar un complement

 

INCREMENT RETRIBUTIU 2021 

(04/09/21) abonament de l’increment del 0.9% per al personal que ja no presta serveis.

El pagament de l’increment retributiu del 0,9% per a les persones que ja no tenen cap vincle amb el departament d’Educació i han canviat de dades bancàries, sense haver-ho informat, s’ha de gestionar presentant la documentació del nou compte bancari. Es pot fer per petició genèrica a l’adreça sc_nominesprofessorat.educacio@gencat.cat.

En el cas que no hagin canviat de dades bancàries, NO HAN DE PRESENTAR CAP SOL·LICITUD. Si es detecta que durant la primera setmana d’octubre del 2021 no s’ha rebut l’import de l’increment cal fer arribar un correu a sc_nominesprofessorat.educacio@gencat.cat, posant com a assumpte  “INCREMENT RETRIBUTIU 2021”.

 

(2/07/21) Us informem que a la reunió de la Mesa General de Negociació que s’ha celebrat l’1 de juliol, el Govern ha confirmat que té previst abonar l’increment retributiu del 0,9% que recull la “Ley de Presupuestos del Estado”, a la nòmina del proper mes de setembre, naturalment amb efectes retroactius des de l’1 de gener d’aquest 2021.


 

 

 

RETRIBUCIONS 2020

RETRIBUCIONS 2019

USTEC·STEs (IAC) EXIGIM l’acceleració en el cobrament de la totalitat de les dues pagues extres (2013 i 2014). El retorn enguany del 10% + 30% de la paga del 2013, ens sembla completament insuficient. Diverses mocions del Parlament català exigien una acceleració molt més elevada. Per aquest motiu USTEC·STEs té recorregut al Tribunal d’Estrasburg el robatori de les pagues extres produïdes al 2013 i 2014.

Us enllacem a una petita aplicació web amb el càlcul del 30% de la paga del 2013 cobrat a la nòmina  d’octubre de 2019

Us enllacem a una petita aplicació web amb el càlcul del 10% de la paga del 2013

 

 

 

RETRIBUCIONS JULIOL 2019

A partir del mes de juliol s’ha aplicat un increment addicional del 0,25% establert en el Decret Llei 3/2019, de 22 de gener, sobre l’increment retributiu per a l’any 2019. Des d’USTEC·STEs trobem completament inadmissible que el nostre sou estigui condicionat pel creixement econòmic, amb la qual cosa es perpetuen les polítiques econòmiques austericides i més neoliberals que impedeixen dur a terme polítiques fiscals expansives quan es fa necessari.

 

Per consultar l’augment real de 2019 heu de comparar la nòmina de gener de 2019 amb la de setembre de 2018.

 


RETRIBUCIONS 2018

 

fletxa Full informatiu 360: Retribucions 2018
fletxa La substitució temporal de persones membres de l’equip directiu es cobra des del primer dia

fletxa Aplicació a les properes nòmines dels increments retributius que la majoria emanen dels Pressupostos Generals de l’Estat publicats el 4 de juliol de 2018.
fletxa Programa (APP) d’USTEC per calcular els increments del 2018.

 

 

Davant les difamacions d’altres sindicats volem comunicar que USTEC·STEs (IAC) es va adherir a l’acord que ha possibilitat el cobrament de la paga del 12.

En canvi NO VAM SIGNAR l’acord que només compromet al retorn durant el 2018 d’un 10% de la paga del 2013 quan teníem una moció del Parlament (aprovada just un mes abans) què instava al Govern, entre d’altres, al cobrament del 100% de la paga del 2013 durant el 2018.

 

fletxa USTEC·STEs (IAC) guanya al TSJC el cobrament del mes de juliol del 2016 i el cobrament amb efectes retroactius del 4t i 5è estadi del personal interí.

 

Després d’haver tingut el sou congelat durant més de 6 anys, en els dos darrers va augmentar un irrisori 1%. I enguany la pujada serà finalment d’un 1,825%. A partir de gener, depenent del sou, l’increment brut aplicat se situarà entre 40 i 75 euros mensuals en el cas de les jornades senceres. Per tant, un altre cop patim una pèrdua important de poder adquisitiu que detallem més endavant.

La Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), de la qual USTEC·STEs forma part, no va signar l’acord sobre retribucions perquè el trobava completament insuficient. Finalment, l’increment retributiu previst per al 2018 serà d’un 1,825%, mentre que l’IPC interanual a Catalunya s’ha situat en un 2,3% (IDESCAT: setembre de 2018). Per tant, enguany el personal de l’Administració perdrà un 0,475% de poder adquisitiu. A més, aquest acord tampoc no contempla la recuperació de la resta de retallades, com ara les pagues extres del 2013 i 2014. Amb totes les retallades, des del 2010 el poder adquisitiu del personal de les administracions públiques s’ha reduït en un 17,08%. Si hi afegim la reducció o eliminació dels increments salarials indirectes, com ara el FAS, el pla de pensions, els ajuts per activitats fora del centre o els complements de productivitat del personal laboral, o l’allargament de 6 a 9 anys del primer estadi docent, ens n’aniríem a una pèrdua de poder adquisitiu superior al 20%, segons les situacions personals i professionals.

retribucions

complements 2018

descompte 2018

comp_extres

COBRAMENT DEL MES DE JULIOL 2017


HISTÒRIC

Voleu consultar l’antiga secció (amb l’històric) “Retribucions” o “Nòmina”? Feu clic a l’enllaç corresponent.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes