Resum de la Mesa Tècnica d’Inclusiva del 2.12.20

Recuperació de les 25 hores d’atenció directa del col·lectiu d’Educadores d’Educació Especial
A la convocatòria de la Mesa Tècnica, en  el primer punt a tractar era el retorn a les 25 hores d’atenció directa. Sorprenentment el Departament no ha portat propostes concretes, a incomplert el compromís de resolució d’aquest tema.

 

De nou, aquest tema queda aplaçat per a una propera Mesa, que es preveu per al mes de febrer.

USTEC·STEs (IAC) hem  mostrat el nostre desacord en aquesta demora que implica la sobrecàrrega laboral  i els conflictes  en l’exercici de les funcions pròpies, del col·lectiu d’EEE en la seva tasca diària als centres.Hem exigit que en la propera Mesa Tècnica sigui resolutiva i que la recuperació de les 25h sigui d’aplicació de cara al curs 20-21.

 

 

Educadores d’Educació Especial, procès d’habilitació i obtenció del títol TIS:

 

El  procès iniciat el 2017, que permetia a les EEE que estaven al Bloc 1 de la borsa  i que no complien els nous  requisits d’accés, se’ls donava una moratòria de 4 anys per assolir-lo.

 

  •  Procès d’habilitació: Ens han informat que encara queden 40 persones pendents de realitzar-la. Aquest estiu, es farà una nova formació. Instem a les persones afectades a no deixar perdre aquesta oportunitat.

 

  •  Obtenció del títol TIS: Dins del Pla de Formació del PAS es van oferir dos formacions, que permetien la convalidació d’alguns dels mòduls de la titulació TIS (M01: Sistemes augmentatius de comunicació i el M04: Unitats de convivència). El Departament informa que no es van poder realitzar per la manca de participació.

 

  • USTEC·STEs (IAC) demanem que es tinguin en consideració i es doni una sol·lució a aquelles persones, que per circumstàncies personals complexes (conciliació familiar i laboral, motius de salut, etc..) tinguin dificultats en realitzar aquests processos.  

   

Fisioterapeutes EAPs

 

A partir d’aquesta Mesa s’ha proposat crear un grup de treball  per tractar i resoldre, en la propera del mes de febrer, els temes  que  afecten aquest col·lectiu (funcions, horaris, itinerància, riscos laborals, etc…).

 

 

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes