Avaluació interins novells

En la darrera mesa sectorial del 18 de novembre de 2020, el Departament ha manifestat que la Resolució EDU/2637/2020 de 23 d'octubre fa una interpretació restrictiva de la normativa, com a resposta a la denúncia aixecada per USTEC-STEs (IAC), i ha de ser corregida. A hores d'ara no se'ns ha informat de quina és la nova Resolució (amb la seva corresponent publicació al DOGC) que deixa sense efecte aquesta restricció.

De manera que, mentre la Resolució EDU/2637/2020 segueixi vigent amb el seu redactat original, seguim aconsellant que, tota aquella persona que consideri pugui estar exempta d'haver de realitzar el curs d'iniciació, presenti el seu escrit d'al·legacions sol·licitant l'exempció per disposar de 12 mesos d'experiència en els darrers tres anys, ja sigui en centre públic o privat, tal i com ja vam informar en el nostre comunicat de l'11 de novembre de 2020.

Per a presentar el recurs potestatiu de reposició contra la Resolució 2637/2020 tenim de termini fins el 30 de novembre.

I per a presentar el recurs contenciós administratiu davant del jutjat tenim fins al 30 de desembre.

Esperem que la nova resolució arribi el més aviat possible i així ens evitem la demanda judicial.

USTEC-STEs (IAC)

24/11/2020

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes