Resum Comitè Intercentres 18.11.2020

 BORSA EXTRAORDINÀRIA

  • Previsió de tancament abans de la finalització d’aquest trimestre.
  • Presentades 6000 sol•licituds de les diferents categories, 3000 encara pendents de revisió de dades i baremació 
  •  Exigim una gestió més ràpida i un aplicatiu més eficaç amb disponibilitat automàtica quan s’acabi el nomenament vigent. 
  • USTEC·STEs (IAC): demana al Departament la cobertura amb immediatesa de totes les substitucions, incloent els 1/3 de jornada per a totes les categories. Exigeix el dret de les treballadores i els seus fills a la compactació de la lactància i la seva substitució.

  NOTA: El Departament ens va fer arribar la següent concreció posterior al CI del dia 18.11.20:

  • Les persones que han rebutjat dues vegades o més, tenen 10 dies per a fer al·legacions. Durant aquest termini, apareixen a la llista com a disponibles però no opten a preadjudicacions.
  • Les persones que s’han inscrit a la borsa, que han presentat documentació acreditativa i ha estat validada, ja estan disponibles per a ser preadjudicades.

 

 CET (Complex educatiu Tarragona):

        ◦ Continuem denunciant la sobrecàrrega de treball que suporten fa molt de temps els/les companys/es perquè les baixes no            són substituïdes.
      

MESA TÈCNICA D’INCLUSIVA:

          
        ◦ El departament convoca Mesa tècnica amb la subdirecció d’Educació inclusiva el 2 de desembre. 
        ◦ Col·lectius: Educadores d’EE i Fisioterapeutes

 

 LLARS D’INFANTS:

        ◦ Per fi el Departament estudia contractar personal administratiu per fer les tasques que li són pròpies i que fins ara fan les              direccions. 
        ◦ Continuem denunciant que el personal de neteja és insuficient i més en la situació actual. Es revisaran els criteris: ràtios,              superfícies, utilització d’espais…
        ◦ Previsió mesa tècnica: Criteris de dotació i assignacions.
  

OPOSICIONS: El Departament tira endavant malgrat la situació excepcional en la que ens trobem:

 TEEI:
        ◦ En aproximadament 15 dies es notificarà la Resolució als recursos presentats a les persones afectades.
        ◦  Posteriorment es publicarà el llistat provisional de les persones admeses i excloses, obrint un període de 10 dies hàbils                 per esmenes a la sol·licitud original o per complementar la de documentació requerida.
        ◦  Publicació del llistat definitiu de les persones admeses i excloses, incloent-t’hi la data d’examen.
  TIS
    •  Previsió de publicació al 2021.
              

TRIENNIS

Ens confirmen que es faran efectius a la nòmina de novembre els triennis fins ara no reconeguts. Es pot consultar a l'ATRI els reconeguts.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes