Convocatòria per  ampliar les comarques d’algunes categories professionals en l’actual obertura exteraordinària de la borsa . 

Ahir el Departament va publicar la RESOLUCIÓ de modificació de la Resolució de 2 de setembre de 2020, de la directora de Serveis, per la qual s'obre la convocatòria extraordinària 13/2020 (borsa oberta) per formar part de la borsa de treball de personal d’administració i serveis i de professionals d’atenció educativa i de suport a la docència del Departament d’Educació per a cobrir places vacants i substitucions en règim de contracte laboral.

 

Amb aquesta modificació és permet ampliar les comarques d’algunes categories professionals:

  • Oficial de primera, cuiner/a (D1) – CUI: Alt Camp, Baix Llobregat, Barcelona ciutat, Barcelonès (excepte Barcelona ciutat), Garrotxa, Gironès i Vallès Occidental.
  • Oficial de primera, manteniment (D1) – OFI: Garraf, Garrotxa, Gironès, Segrià i Selva.
  • Ajudant de cuina – netejador/a (D2)- NAJ: Baix Llobregat, Barcelona ciutat, Barcelonès (excepte Barcelona ciutat) i Vallès Occidental.

El termini d’inscripció es tancarà un cop hi hagi inscrits un nombre de candidats suficients.

Per poder entrar les vostres sol·licituds heu d'accedir a la WEB DE L'ASPIRANT

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes