Comunicat

Salut

No podem posar mai el comptador a zero…el Departament d’Educació torna a publicar unes instruccions desoint la Inspecció de Treball.

El Departament d'Educació ha publicat unes orientacions sobre ventilació als centres educatius, està penjat des d'ahir a la Intranet d'Educació, amb data de divendres 6 de novembre, i compartit per Salut i Educació.

 

Els treballadors i treballadores ja en tenim una altra al compte de manca de respecte: es publica un document que el conseller Bargalló coneixia, ja que en va parlar a la premsa, que el secretari general de Salut Marc Ramentol també el coneixia, i la secretària general d'Educació Núria Cuenca i el director general de Centres Públics Ignasi García-Plata no van dir que el desconeguessin, ja que se'n va parlar a la reunió mixta que es va fer aquest dijous.

 

Manquen el respecte també a la Inspecció de Treball, el mes de juny, que ja els va avisar del que calia fer com a Administració: USTEC-STEs (IAC) vàrem presentar denúncies a diferents delegacions d'Inspecció de Treball i aquestes van determinar que el Departament tenia l'obligació de tractar tots els temes de salut laboral amb els seus treballadors/res, en les perceptives reunions de la Paritària de Prevenció de Riscos Laborals i en els diferents Comitès de Prevenció dels SSTT abans de comunicar la presa de decisions en temes que poden afectar la seguretat i salut de les persones que tenen contractades.

 

Els treballadors/es del Departament d'Educació en prenem nota: no demaneu cap sobreesforç més als professionals de l'Educació, en tenim un tip!

USTEC-STEs (IAC)

7/11/2020

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes