USTEC·STEs

Dimecres 28 d’octubre a les 11h Roda de premsa en streaming des del canal de YouTube d’USTEC·STEs (IAC)- Presentació de l’informe “Teletreball docent 2020: una mala experiència”. Intervenen: Eli Pericas Taulats (coordinadora d’Acció Sindical) i Xavier Diez (portaveu adjunt del sindicat).

USTEC·STEs (IAC) fa públic una recerca feta al llarg del mes de juny sobre l'impacte del teletreball durant el confinament educatiu des de la perspectiva dels docents. Es tracta d'un estudi en base a la participació de més de 9.000 professionals, en què s'analitza l'experiència personal del període entre març i juny sobre qüestions al voltant dels problemes de connectivitat, aspectes pedagògics i formatius, conseqüències laborals i de conciliació, desigualtats socials i educatives i valoració del paper del Departament.

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes