USTEC·STEs

Reportatge audiovisual d’USTEC·STEs (IAC) “El caos de la reobertura, la salut dels centres en dubte”. Segona part. SALUT LABORAL.
El dimecres 28 d’octubre publicarem la tercera part: PERSONAL DOCENT.
Enllaç al vídeo del reportatge

En aquesta segona part intervenen:

ÀLEX ARENAS. Físic, expert en Epidemiologia.
EMÍLIA OLIVÉ. Professora de Filosofia.
ALBA PARADA. Estudiant de batxillerat.
LIDÓN GASULL. Directora de l’aFFaC.
ANNA GARDEÑAS. Salut Laboral USTEC·STEs
 

Es tracten els següents temes:

  • Ventilació
  • Filtres HEPA
  • Grups bombolla
  • Ràtios i distàncies

 

Àlex Arenas: “Cal intentar que les aules siguin el màxim possible a l'aire lliure, on sabem que la probabilitat de contagi es divideix per vint en la mateixa activitat.”
 

Àlex Arenas: “El tema de la ventilació a les aules ha de ser prioritari perquè és el motor principal de la propagació. I això, malauradament, no s'ha tingut en compte.”
 

Àlex Arenas: “No ens posem malalts pel fred, ens posem malalts pels virus i pels bacteris. Ben abrigats a l'aire lliure estaríem molt més protegits respecte a la propagació del virus.”
 

Emília Olivé: “El concepte de grup bombolla potser a primària es pot mantenir, però a secundària, i especialment a batxillerat, és inviable, no es respecta sota cap concepte.”
 

Lidón Gasull: “Els centres educatius ja estaven col·lapsats abans de la pandèmia.”
 

Lidón Gasull: “Més professorat per fer grups molt més reduïts i poder complir així amb aquesta ràtio màxima de vint que tant el president Torra com el Departament d'Educació havien promès.”
 

Volem una educació segura!

– RÀTIOS
+ PERSONAL
+ SEGURETAT

Informació sobre l'ús de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers amb finalitats estadístiques i perquè tinguis la millor experiència d'usuari/ària. Si continues navegant, estàs donant el teu consentiment per acceptar les esmentades galetes així com la nostra política de galetes